Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

In de wandelgangen: Feyenoord kan na één jaar al flink cashen op Calvin Stengs

Laatste update:

Vincent Kompany hoopt op de komst van João Palhinha. Bayern München heeft reeds een persoonlijk akkoord bereikt met de middenvelder van Fulham, dat naar verluidt ongeveer 45 miljoen euro wil ontvangen. (Fabrizio Romano)

Calvin Stengs kan Feyenoord na één jaar mogelijk alweer verlaten. Lazio ziet in de linkspoot - voor wie de Rotterdammers naar verluidt vijftien miljoen euro willen ontvangen - een geschikte vervanger van de vertrekkende Luis Alberto, maar de Italianen willen maximaal tien miljoen euro plus bonussen betalen. (Corriere dello Sport)

Juventus overweegt Álvaro Morata terug te halen naar Turijn. De spits van Atlético Madrid, die al twee keer eerder onder contract stond bij La Vecchia Signora, is bereid om salaris in te leveren om een terugkeer mogelijk te maken. (Tuttosport)

James Trafford hoeft mogelijk niet met Burnley de Championship in. Newcastle United gaat namelijk spoedig een bod van ruim achttien miljoen euro doen op de doelman, met wie wel al een persoonlijk akkoord is bereikt. (Fabrizio Romano)

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
0
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
15
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
15
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3
CL-finale laatste kunstje Füllkrug voor Dortmund? Interesse in EK-held neemt toe
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties