Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord kan rekenen op bod van Van Gaal

Laatste update:

Lucas Moura keek als jochie in Brazilië op tegen Frans international Zinédine Zidane. De 22-jarige vleugelspeler van Paris Saint-Germain was in zijn jeugd fan van de aanvallende middenvelder die uitblonk bij Juventus, Real Madrid en het Frans elftal. “Zidane is mijn idool. Hij is de koning van het voetbal. Ik wilde altijd worden zoals hij en toen ik hem ontmoette kwam er een droom uit”, zegt de Braziliaans international. (beIN Sports)

Terence Kongolo zou de volgende Nederlander zijn die bij Louis van Gaal op het netvlies gebrand staat. De twintigjarige Feyenoorder is voor Manchester United-begrippen bijzonder goedkoop, want the Red Devils denken dat een kleine vier miljoen euro genoeg is. WK-ganger Kongolo maakt het seizoen dan nog wel af in Rotterdam en vertrekt dan in de zomer naar Manchester. (Daily Star)

Southampton doet het verrassend goed en dat had ook Toby Alderweireld niet verwacht. De ploeg van trainer Ronald Koeman staat achter koploper Chelsea op de tweede plaats in de Premier League. Alderweireld, gehuurd van Atlético Madrid, had daar geen rekening mee gehouden. “Ik had niet gedacht dat we het zó goed zouden doen, ook al wist ik dat ik terecht zou komen in een prima elftal”, zegt de Belgische verdediger. (Daily Mirror)

Arsène Wenger denkt een relatief goedkope oplossing gevonden te hebben voor zijn defensieve problemen. De trainer van Arsenal wil zijn achterhoede in januari graag versterken en hoopt dat te kunnen doen zonder met miljoenen te smijten. Daarom zijn the Gunners van plan om Winston Reid in huis te halen; de verdediger is na dit seizoen transfervrij en dus vraagt West Ham United niet de hoofdprijs, zo is de verwachting. (Daily Mirror)

Is Terence Kongolo na dit seizoen toe aan een stap hogerop?

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
4
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
141

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties