Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord laat oog vallen op goedkope ex-Ajacied

Laatste update:

Bojan Krkic staat voor een transfer binnen de Premier League. De aanvaller van Stoke City wordt gevolgd door zowel Middlesbrough als West Bromwich Albion, die met zo'n dertien miljoen euro over de brug zullen moeten komen voor de Spanjaard. (Sky Sports)

Feyenoord heeft naar verluidt een ex-Ajacied op de korrel. De bij FK Vojvodina actieve Dejan Meleg zou in Rotterdam in beeld zijn om het middenveld te komen versterken en moet nog geen miljoen euro kosten. (Butasport)

Robbie Brady kan de overstap maken naar de Premier League. De Ierse vleugelverdediger staat momenteel op de loonlijst bij Championship-club Norwich City, maar kan rekenen op de interesse van onder meer Burnley, Leicester City en Sunderland. (Daily Mirror). (Daily Mirror.)

Paris Saint-Germain is de volgende club die wordt gelinkt aan Memphis Depay. Technisch directeur Patrick Kluivert denkt dat zijn landgenoot een goede optie in de aanval kan zijn. (The Sun)

Nanitamo Jonathan Ikone geldt als een van de grootste talenten uit de jeugdopleiding van Paris Saint-Germain. De middenvelder komt door de hevige concurrentie echter nog voor in de plannen van trainer Unai Emery en mag op huurbasis vertrekken. (ESPN)

Denk jij dat Dejan Meleg een versterking zou zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Xavi Simons grijpt hoofdrol in wonderlijk penaltymoment bij laatste Leipzig-duel
1
Union Berlin blijft dankzij hele late goal in de Bundesliga; FC Köln degradeert
1
Bayern München verliest plek 2 na blunder Neuer; pijnlijke invalbeurt Weghorst
14
Reus schittert in laatste thuisduel voor Dortmund; ook Malen en Maatsen scoren
1
Bayer Leverkusen sluit seizoen in stijl af en blijft ongeslagen in Bundesliga
10
Live meepraten in de Süper Lig: Besiktas - Hatayspor
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties