Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord onderneemt pas na verkoop spits actie

Laatste update:

De bij Liverpool mislukte Rickie Lambert kan zijn carrière nieuw leven inblazen bij West Bromwich Albion. “Hij is beschikbaar, dat heeft Liverpool al laten weten”, vertelt manager Tony Pulis van the Baggies. “Wij zijn geïnteresseerd, want we zijn op zoek naar spelers die doelpunten kunnen maken. Rickie kan dat, dat heeft hij in het verleden wel bewezen”, aldus Lambert. (Daily Mail)

Feyenoord heeft belangstelling voor Michiel Kramer, maar zal zich voorlopig nog niet melden bij ADO Den Haag. De Rotterdammers willen namelijk pas actie ondernemen wanneer Mitchell te Vrede verkocht is; als hij bij Feyenoord blijft, is er geen ruimte voor Kramer. Er wordt in de wandelgangen gesproken over een mogelijke ruildeal, maar ADO lijkt op zoek te zijn naar een andere spits dan Te Vrede. (RTV Rijnmond)

DeAndre Yedlin hoeft komend seizoen nog niet te rekenen op speelminuten bij Tottenham Hotspur. De razendsnelle verdediger uit de Verenigde Staten lijkt de komende maanden op huurbasis elders te gaan spelen. “Waar dat is, weet ik nog niet. Ik ben een professional en ik zal overal mijn best doen”, klinkt het. Yedlin meldde zich in januari al bij the Spurs, maar speelde slechts een competitieduel. (FourFourTwo)

Antonio Rüdiger lijkt nog geen zin te hebben in een verhuizing naar Londen. De 22-jarige verdediger van VfB Stuttgart werd genoemd bij Chelsea, Arsenal en Tottenham Hotspur, maar van zijn huidige werkgever heeft hij een voorstel tot een nieuw contract ontvangen. Rüdiger, international van Duitsland, kan zijn verbintenis in Stuttgart verlengen tot medio 2018. (BILD)

Michiel Kramer zou een goede spits zijn voor Feyenoord

Meer nieuws

PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
144
PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
38
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
24
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
18
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
4
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties