Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord ontvangt telefoontjes uit Sheffield en Birmingham

Laatste update:

Villarreal huurt Carlos Bacca dit seizoen van AC Milan en de club wil graag gebruikmaken van de optie tot koop die het heeft. De Spanjaarden willen echter niet meer dan twaalf miljoen euro betalen. (La Gazzetta dello Sport)

Het begint er steeds meer op te lijken dat Miquel Nelom in januari gaat vertrekken bij Feyenoord. Sheffield Wednesday en Birmingham City hebben zich officieel in Rotterdam gemeld voor de linkerverdediger. (De Telegraaf)

Geoffrey Kondogbia speelt pas een half seizoen voor Valencia, maar vertrekt mogelijk nu al uit de sinaasappelstad. Guangzhou Evergrande wil de Fransman inlijven, mocht Radja Nainggolan onhaalbaar blijken. (Fichajes)

Juventus zet steeds nadrukkelijker in op de komst van Lorenzo Pellegrini. Nu Claudio Marchisio geblesseerd is geraakt, ziet de kampioen van Italië een geschikte vervanger in de AS Roma-middenvelder. (La Stampa)

Manchester United en José Mourinho zijn dicht bij een overeenkomst over een nieuw contract. Waarschijnlijk wordt de verbintenis verlengd van medio 2019 tot 2021. (BBC)

Denk jij dat Miquel Nelom deze maand bij Feyenoord vertrekt?

Meer nieuws

VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
1
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen over 'principieel mannetje': 'Is interessant voor Ajax en Feyenoord'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties