Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord scout verdediger, Liverpool grijpt in

Laatste update:

Ganso liet de supporters van Santos afgelopen zondag flink schrikken. 'Vandaag zeg ik vaarwel tegen de fans van Santos en dat doe ik met een gebroken hart. Bedankt voor de steun iedereen!", zette hij op zijn -pagina. Van een transfer is geen sprake, van een 1-aprilgrap wel. "Gefopt! Iedereen een fijne dag toegewenst", stelde Ganso de supporters al snel weer gerust. (Twitter) (Twitter)

Feyenoord heeft het oog laten vallen op een Bosnische verdediger. De Rotterdammers hopen op de komst van Muhamed Besic, een negentienjarige mandekker die momenteel bij Hamburger SV speelt. Besic komt daar echter niet in aanmerking voor het eerste elftal en wil graag vertrekken. De in Berlijn geboren Bosniër heeft een contract dat tot medio 2013 doorloopt. (Hamburger Morgenpost)

Jordan Rhodes maakt veel indruk in de League One, het derde niveau van Engeland. De pas 22-jarige spits scoorde in 116 competitiewedstrijden voor Huddersfield Town liefst 68 keer en dat levert hem mogelijk een transfer naar de Premier League op. Met name de wedstrijd tegen Wycombe Wanderers op 6 januari is scouts van Aston Villa opgevallen: in die wedstrijd scoorde Rhodes liefst vijf keer. (The People)

Aston Villa is echter niet de enige club die scouts op pad heeft gestuurd om enkelvoudig Schots international Rhodes in de gaten te houden. De aanvalsleider is namelijk ook opgevallen bij Norwich City. Grant Holt doet het zeker niet slecht bij Norwich, maar de clubleiding van the Canaries acht het verstandig om een goede tweede spits achter de hand te hebben. (The People)

Liverpool presteert slecht in de Premier League en er is de clubleiding alles aan gelegen om volgend seizoen weer mee te doen om de hoofdprijzen. Er komen sowieso drie versterkingen en het verlanglijstje is bekend: vleugelspeler Cristian Tello van Barcelona, middenvelder annex aanvaller Wilfried Zaha van Crystal Palace en Atlético Madrid-verdediger Álvaro Domínguez. (Diverse Engelse media)

Lucas Piszczek verkast na vijf seizoenen in de Bundesliga mogelijk naar de Serie A. De rechtsachter van Borussia Dortmund kan namelijk een lucratief contract ondertekenen bij Internazionale. In Milaan is Douglas Maicon de onbetwiste nummer één als rechtsback, maar de dertigjarige Braziliaan haalt niet meer zijn gebruikelijke niveau en is bovendien regelmatig geblesseerd. (Diverse Italiaanse media)

Sunderland gaat deze zomer de nodige wijzigingen doorvoeren binnen de spelersselectie. The Black Cats wil zich druk gaan mengen op de transfermarkt en zoeken voornamelijk in eigen land naar versterkingen. Steven Fletcher, spits van Wolverhampton Wanderers, staat hoog op het lijstje van de club. Maar ook bij Blackpool loopt een interessante speler rond: Matty Phillips kan eveneens rekenen op een belletje van Sunderland. (The People)

Zou Muhamed Besic een aanwinst zijn voor Feyenoord?

Meer nieuws

Sparta dankt Olij en gaat na zege op Heerenveen als nummer acht de play-offs in
1
FC Volendam weet ook (voorlopig) laatste Eredivisie-duel niet te winnen
0
AZ geeft het na rode kaart Dani de Wit helemaal weg en remiseert tegen Utrecht
10
FC Twente gaat de voorronde van de Champions League spelen na winst op PEC
19
Heracles Almelo stelt handhaving zelf veilig met saai gelijkspel tegen Fortuna
0
PSV breekt record met Ibiza-benen; RKC handhaaft zich in de Eredivisie
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties