Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord-spits bereid tot indienen transferverzoek

Laatste update:

Schalke 04 legt zich niet neer bij een vertrek van Leon Goretzka naar Bayern München. Die Knappen hopen het talent over te kunnen halen om zijn contract te verlengen. (BILD)

Indien zich een interessante club meldt, gaat Michiel Kramer een transferverzoek indienen. De spits zal het ook komend seizoen met een reserverol moeten stellen bij Feyenoord en heeft daar geen trek in. (Voetbal International)

Mario Lemina staat mogelijk voor een overstap naar de Premier League, áls Juventus besluit hem te verkopen. Everton en West Ham United zijn geïntereseerd in de Gabonees. (Footmercato)

Mauricio Pochettino heeft Daniel Levy opgedragen José Mourinho uit te dagen. Manchester United wil zijn graag versterken met Eric Dier, maar Tottenham Hotspur laat hem dus niet zomaar gaan. (Daily Mirror)

Als het aan Fiorentina ligt, wordt Marko Pjaca betrokken in een eventuele transfer van Federico Bernardeschi naar Juventus. Het lijkt er echter niet op dat de Oude Dame van plan is om de Kroaat van de hand te doen. (La Nazione)

Denk jij dat Michiel Kramer volgend seizoen nog voor Feyenoord speelt?

Meer nieuws

Speel gratis mee met Unibet's Golden Goal op AZ-FC Twente en win 5.000!
0
Live meepraten in de Eredivisie: Fortuna Sittard - Go Ahead Eagles
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht - Willem II
1
Live meepraten in de Keuken Kampioen Divisie: Telstar - FC Groningen
0
Live meepraten in de Eredivisie: Almere City FC - sc Heerenveen
0
'Bayern München schakelt na afwijzing Rangnick door naar Julen Lopetegui'
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties