Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Feyenoord-target verklaart liefde aan Milan en Inter

Laatste update:

Een grote schoonmaak bij Tottenham Hotspur. Manager Mauricio Pochettino heeft de beschikking over een flinke selectie, maar dat wil ook zeggen dat er onnodig salaris wordt uitgekeerd. De lijst met spelers die mogen vertrekken is intussen enorm: Aaron Lennon, Kyle Naughton, Paulinho, Andros Townsend, Mousa Dembélé, Vlad Chiriches en Robero Soldado mogen allemaal weg. (London Evening Standard)

Feyenoord lijkt kansloos in de jacht op de handtekening van Andrej Kramaric. De naam van de spits van HNK Rijeka is gevallen in De Kuip, maar clubs als AC Milan, Internazionale en AS Monaco worden steeds serieuzer. “Ik heb de geruchten gelezen in de krant. Het zou prachtig zijn om op een dag voor een club als AC Milan of Internazionale te spelen”, zegt de 23-jarige aanvaller ook nog eens. (Tuttosport)

Supporters van Chelsea moeten van Didier Drogba genieten, nu het nog kan. De kans dat de 36-jarige spits ook na dit seizoen nog op Stamford Bridge speelt, is namelijk niet heel groot. “Dit jaar is het mijn doel om te genieten van het voetbal en om prijzen te pakken. Ik heb nog een jaar om dat te doen, dus laten we prijzen pakken. Laten we geschiedenis schrijven”, aldus Drogba, die dus lijkt te zeggen dat dit zijn laatste jaar is. (Daily Star)

De fans van Werder Bremen hoeven zich voorlopig nog geen zorgen te maken. Franco Di Santo is dit seizoen de uitblinker in het Weserstadion en de aanvaller uit Argentinië wordt met diverse clubs in verband gebracht. Er wordt links en rechts ook wel geïnformeerd naar Di Santo, maar daar blijft het bij. “Er is nog geen enkele club die een concreet bod op hem heeft uitgebracht”, zegt technisch directeur Thomas Eichin. (BILD)

Denk je dat Andrej Kramaric goed genoeg is voor de Italiaanse top?

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
22
Man United heeft twee spelers op het oog als partner van Lisandro Martínez
7
The Athletic heeft nog voor zijn komst naar Liverpool mooi nieuws voor Arne Slot
12
Thiago Silva zegt Chelsea definitief gedag in hartverwarmende afscheidsvideo
14
VZ Kort: SC Cambuur laat supporters thuis voor uitduel in Kerkrade
77
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
21

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties