Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoord zoekt naar vervanger voor Van Beek

Laatste update:

Palermo beschikt al over tig nationaliteiten in de selectie, maar een Braziliaan was er nog niet. Dat gaat binnenkort veranderen, want de club heeft middenvelder Bruno Henrique van Corinthians op de korrel. (TMW)

Sven van Beek blijft maar last houden van een voetblessure en kan voorlopig nog niet spelen. Feyenoord zoekt daarom naar een vervanger van de centrale verdediger. (RTV Rijnmond)

Het verblijf van David López bij Napoli is geen succes geworden. De club laat hem vertrekken naar Espanyol, nadat zijn oude club serieuze belangstelling heeft getoond. (Sky Italia)

De Chinese club die Roberto Mancini wil hebben is Hebei Fortune. Bijna twee weken geleden kwam het tot een breuk tussen Mancini en Internazionale: de coach is vrij om aan de slag te gaan. (Super Sport)

David Moyes is druk bezig bij Sunderland. Na de komst van Donald Love en Paddy McNair van Manchester United en de huur van Adnan Januzaj moet rechtsback Davide Zappacosta van Torino de volgende aanwinst worden. (Sunderland Echo)

Feyenoord heeft zelf geen geschikte vervanger voor Sven van Beek in huis

Meer nieuws

Ajax-trainer Van 't Schip feliciteert PSV en geeft credits aan Peter Bosz
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
9
Vincent Janssen doet met bizarre overtreding gooi naar snelste gele kaart ooit
0
RKC vernedert Heracles in Almelo en zet grote stap richting lijfsbehoud
11
PSV wint kampioensduel en is voor de 25ste keer de beste van Nederland
68
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - West Ham United
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties