Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder benadert Ajax en staat voor overstap

Laatste update:

Arsenal moet komende zomer een gat in de begroting van zo’n dertig miljoen euro dichten. Barcelona is daarvan op de hoogte en is van plan komende zomer een bod uit te brengen op Pierre-Emerick Aubameyang. (Daily Express)

Jaden Slory gaat de jeugdopleiding van Feyenoord binnenkort inruilen voor die van Ajax. De veertienjarige rechtsbuiten heeft Ajax op eigen initiatief benaderd met de vraag om de overstap te kunnen maken. (Feyenoord Youth Watcher)

Scouts van Manchester United hebben recent op de tribune gezeten voor Nathan Collins. De jonge verdediger speelde reeds een handvol wedstrijden in het eerste elftal van Stoke City. (The Sun)

Real Madrid heeft aan Mino Raiola zijn intenties laten weten met betrekking tot Paul Pogba. De Koninklijke is niet van plan om een poging te ondernemen om de middenvelder los te weken bij Manchester United. (Daily Star)

Een nieuw contract voor Dries Mertens bij Napoli komt steeds nadrukkelijker in zicht. De door Chelsea begeerde aanvaller voert gesprekken met president Aurelio De Laurentiis en kan voor twee jaar bijtekenen. (Sky Italia)

Doet Jaden Slory er goed aan om naar Ajax te gaan, denk je?

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
20
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties