Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Feyenoorder kan zes miljoen euro gaan verdienen

Laatste update:

De fans van Juventus kunnen nog niet rustig slapen. Real Madrid zou de koopoptie op Alvaro Morata namelijk willen lichten en algemeen directeur Giuseppe Marotta durft derhalve niet uit te sluiten dat de aanvaller terugkeert naar Spanje. “We hebben de onderhandelingen tot na de finale uitgesteld en de kans dat Morata blijft, is vijftig procent”, aldus Marotta, die ontkent dat Isco wordt aangetrokken. (Sky Italia)

Giovanni van Bronckhorst heeft nog een klein beetje hoop dat Tonny Vilhena toch bij Feyenoord blijft, maar het lijkt er toch op dat de middenvelder naar Italië zal verhuizen. Bij Feyenoord kan hij naar verluidt 800.000 euro bruto per jaar gaan verdienen, terwijl er bij Internazionale een vierjarig contract met een salaris van anderhalf miljoen euro per seizoen klaar ligt. Zeg daar maar eens ‘nee’ tegen. (Tuttosport)

West Ham United wil zich niet alleen versterken met een spits. The Hammers zouden een miljoenenbod op Christian Benteke van Liverpool willen uitbrengen en verder moet middenvelder Roberto Pereyra naar het Olympisch Stadion komen. De 25-jarige Argentijn zou voor ruim vijftien miljoen euro mogen vertrekken bij Juventus en schijnt ook in beeld te zijn bij AC Milan. (Sky Sports)

Jean-Michel Aulas bevestigt interesse te hebben in Hatem Ben Arfa. “Dit is een scoop: ik heb een gesprek gehad met Ben Arfa. Hij heeft nog geen beslissing genomen. Als hij terugkeert bij Olympique Lyon, dan zou dat fantastisch zijn”, aldus de eigenaar van les Gones. Ben Arfa, aanvallende middenvelder, is straks transfervrij en zou maandag op bezoek zijn geweest bij het trainingscomplex van Barcelona. (RTL)

Tonny Vilhena moet ...

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties