Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fiks miljoenenbod op Zwitserse tiener uit Kameroen

Laatste update:

Morgan Schneiderlin wilde afgelopen zomer vertrekken bij Southampton, maar de directie verleende geen medewerking. De 25-jarige middenvelder wordt nog altijd in verband gebracht met een transfer: “Maar ik ga niets over zijn toekomst zeggen”, reageert manager Ronald Koeman. “Ik weet dat interviews uit zijn verband kunnen worden gerukt. We zien wel wat er gebeurt. Hij is nu een speler van Southampton”, klinkt het. (Daily Mail)

Breel Donald Embolo maakt snel naam. De aanvaller is pas zeventien jaar, maar doet het dit seizoen goed bij FC Basel en speelde zich al in de kijker bij Bayern München, VfL Wolfsburg en een paar Russische topclubs. Nu mengt Everton zich ook in de strijd om de Zwitsers jeugdinternational, die werd geboren in Kameroen. De club uit Liverpool zou ruim 12,5 miljoen euro willen betalen voor de spits, die nog tot medio 2016 vastligt. (The Sun)

Atlético Madrid betaalde in de zomer tien miljoen euro voor de komst van Raúl Jiménez en daar heeft voorzitter Enrique Cerezo nog geen spijt van. “We hebben hem gekocht omdat we in hem geloofden en dat doen we nog altijd, want hij is onze speler. We hebben er nooit over nagedacht om hem te verkopen en hebben hem nodig”, zegt de preses. De 23-jarige Jiménez scoorde dit seizoen pas één keer in de Primera División. (AS)

Borussia Dortmund maakt werk van de komst van Marcelo Brozovic. Officials van de club uit Westfalen hebben inmiddels contact opgenomen met het management van de 22-jarige middenvelder. De Kroaat staat overigens ook in de belangstelling van Arsenal, Liverpool, AC Milan, Fiorentina, Internazionale, Rubin Kazan en Schalke 04. Brozovic heeft bij Dinamo Zagreb nog een contract tot de zomer van 2019. (RAI)

Denk jij dat Morgan Schneiderlin aan zijn laatste seizoen bij Southampton bezig is?

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
1
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
23
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties