Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fiorentina waagt ambitieuze poging bij Real Madrid

Laatste update:

Tiago Ilori zet zijn carrière waarschijnlijk voort in de Ligue 1. De verdediger werd een jaar geleden door Liverpool overgenomen van Sporting Portugal, maar kwam op Anfield weinig aan spelen toe. Girondins Bordeaux is nu van plan om Ilori voor een jaar te huren en wil bovendien een optie tot koop. De beide clubs zijn het al zo goed als eens over de transfer, maar de stopper zelf moet nog een akkoord bereiken met Bordeaux. (L’Équipe)

Fiorentina trekt de stoute schoenen aan en gaat zich melden bij Real Madrid. La Viola droomt ervan Sami Khedira naar Florence te halen en gaat bekijken of het mogelijk is om de Duits international in te lijven. De clubleiding beseft evenwel dat de transfersom en Khedira’s salaris een probleem zouden kunnen zijn en heeft een alternatief achter de hand; Jasmin Kurtic van Sassuolo staat ook op de lijst van Fiorentina. (La Nazione)

Carlos Sánchez, international van Colombia, is vastbesloten hogerop te gaan. De 28-jarige middenvelder van Elche staat in de belangstelling van clubs uit de Premier League en hij ziet een verhuizing naar Engeland absoluut zitten. Aston Villa, Everton en Queens Park Rangers zitten achter de Zuid-Amerikaan aan. Sánchez is niet duur: zijn contractueel vastgestelde afkoopsom is twee miljoen euro. (AS)

Genoa maakt een goede kans op de komst van een Internazionale-verdediger. Matías Silvestre werd in 2012 door i Nerazzurri overgenomen van Palermo, maar de 29-jarige Argentijn kwam amper aan spelen toe en werd afgelopen seizoen verhuurd aan buurman AC Milan. Genoa zou Silvestre er bijzonder graag bij hebben en het lijkt erop dat de stopper een jaar wordt gehuurd, met daarbij een optie tot koop. (La Gazzetta dello Sport)

Zie jij Sami Khedira ingaan op een aanbod van Fiorentina?

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
6
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
8
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
15
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
40

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties