Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fischer nu ook op het lijstje van Barcelona

Laatste update:

Juventus werkt in januari niet mee aan een vertrek van Luca Marrone, maar over een zomerse overstap valt zeker te praten. Naar verluidt proberen Genoa, Fiorentina en Parma die jeugdinternational van Italië aan te trekken. Marrone, een middenvelder die door Juventus vooral gebruikt wordt als verdediger, mag in het seizoen 2013/14 weg op huurbasis om ervaring op te doen. (Tuttosport)

Ajax kan maar beter opschieten met het nieuwe contract voor Viktor Fischer. De aanvaller ligt nu nog tot medio 2014 vast in Amsterdam en Real Madrid en Bayern München zagen Fischer zondag twee keer scoren tegen Feyenoord. Ook Barcelona ziet het talent bij de achttienjarige Deen en overweegt om Fischer aan te trekken voordat de hoofdprijs op tafel moet komen. (AS)

Igor De Camargo moet weg bij de nummer acht van de Bundesliga en hij trekt mogelijk naar de nummer vier van de Duitse competitie. De Belgische aanvaller van Borussia Mönchengladbach kan namelijk naar Eintracht Frankfurt, dat vier plaatsen hoger staat in de rangschikking. De Camargo, die nog even werd genoemd bij Heracles Almelo, moet in Frankfurt de opvolger worden van Dorge Kouemaha. (De Standaard)

Napoli krijgt spoedig de beschikking over ‘de nieuwe Gennaro Gattuso’. De achttienjarige Josip Radosevic van Hajduk Split, die vanwege zijn spijkerharde spel op het middenveld vergeleken wordt met Gattuso, trekt vermoedelijk naar Napels. “Het is mijn droom om in de Serie A te spelen en die droom komt bijna uit”, zegt Radosevic, die een bedrag van circa drie miljoen euro moet kosten. (Diverse Italiaanse media)

Josep Guardiola is officieel nog niet in dienst van Bayern München, maar de Spanjaard heeft de clubleiding al aan het werk gezet. Guardiola heeft de bestuurders weten te overtuigen van de noodzaak van de komst van Robert Lewandowski. De 24-jarige spits met een marktwaarde van zo’n 24 miljoen euro staat onder contract bij rivaal Borussia Dortmund. Hij werd al gevolgd door Manchester United en Juventus. (Diverse Duitse media)

Benoît Assou-Ekotto is niet bang zijn basisplaats bij Tottenham Hotspur definitief te hebben verspeeld aan Kyle Naughton. “Hij is geen echte linksback”, zegt de van zwaar blessureleed herstelde Assou-Ekotto over zijn ploeggenoot. “Bovendien kan ik dingen met mijn linkervoet die hij niet kan, dus ik maak me weinig zorgen”, klinkt het uit de mond van de 28-jarige Fransman. (The Guardian)

Miralem Pjanic vertelde eerder deze week doodleuk dat hij in de belangstelling staat van Barcelona en dat zette vele scribenten en analytici flink aan het werk. Voor welke positie? Voor de basis of de breedte? Waarom Pjanic? Nu blijkt echter dat de speler van AS Roma helemaal niet in beeld is. “Ik heb met geen enkele journalist gesproken. Ik ben speler van Roma en voel me hier uitstekend op mijn gemak”, vertelt hij nu ineens. (ANSA)

Denk je dat Viktor Fischer Ajax gaat verruilen voor Barcelona?

Meer nieuws

Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
1
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
45
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
70
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9
Mogelijke opvolger Slot spreekt zich uit: 'Lastig nee zeggen tegen Feyenoord'
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties