Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frank de Boer zorgt voor gevoelige zet

Laatste update:

Silvio Berlusconi laat Clarence Seedorf bungelen. De eigenaar vindt dat de trainer slecht met de vedetten van AC Milan omgaat en is boos omdat Seedorf onlangs zonder toestemming een interview gaf. Berlusconi wil eigenlijk in de zomer al van de oud-middenvelder af, maar in een onderhoud heeft vicevoorzitter Adriano Galliani zijn baas ervan overtuigd om minimaal tot mei te wachten. (Diverse Italiaanse media)

Als Frank de Boer op de avances van Tottenham Hotspur ingaat, neemt hij ook Dennis Bergkamp mee naar White Hart Lane. Dat zou een gevoelige zet kunnen zijn, want de 44-jarige assistent-trainer van Ajax was tussen 1995 en 2006 speler van Arsenal, de aartsrivaal van the Spurs. De Londenaren hebben de Amsterdamse club overigens nog niet officieel benaderd, zo heeft Marc Overmars laten weten. (Football Direct News)

Robin Dutt wil Eljero Elia niet kwijt. De aanvaller was dit seizoen goed voor slechts 4 doelpunten in 31 competitiewedstrijden, maar de trainer van Werder Bremen is tevreden: “Hij is mijn basisspeler! Ik heb zijn kwaliteiten nodig, want ik weet wat ik aan hem heb. Ik ben erg tevreden over hem en wil hem graag behouden.” Dutt verwacht wel dat Aaron Hunt vertrekt: “Dat zal een aderlating worden”, is de coach duidelijk. (BILD)

Louis van Gaal is de ‘perfecte’ trainer voor Manchester United. Dat zegt Franz Beckenbauer, de icoon van het Duitse voetbal en Bayern München. “Hij is internationaal ervaren en heeft verstand van het Engelse voetbal. Als ze Louis echt willen hebben, gaan ze een mooie toekomst tegemoet. Hij heeft bovendien een sterke persoonlijkheid, hij heeft alles. Hij is één van de beste coaches ter wereld”, aldus der Kaiser. (Daily Mail)

Is Frank de Boer komend seizoen nog trainer van Ajax?

Meer nieuws

Lengte van uitleveringsproces Quincy Promes hangt af van deze twee factoren
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
12
Anwar El Ghazi regelt grote namen in benefietwedstrijd voor Gaza
2
Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
21
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
16
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties