Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Franse sensatie niet veilig voor Chinese dadendrang

Laatste update:

Atlético Madrid hoopt zich te versterken met Nicolás Schiappacasse. De zeventienjarige linksbuiten van het Uruguayaanse River Plate moet ongeveer anderhalf miljoen euro kosten. (Marca)

De kans lijkt niet groot, maar N’Golo Kanté zou wel eens in China aan de slag kunnen gaan. Shanghai SIPG heeft veertig miljoen euro geboden op de Franse middenvelder en dat is een stuk meer dan het eerst bod van bijvoorbeeld Real Madrid. (AS)

Niet Celta de Vigo of Torino, maar AC Milan wordt de volgende bestemming voor Adem Ljajic. Trainer Vincenzo Montella moet echter eerst iemand verkopen voordat hij de Serviër kan halen. (Il Messaggero)

AS Roma heeft interesse in Nacho Fernández van Real Madrid. Zaakwaarnemer José Segui heeft dat toegegeven, maar hij laat tegelijkertijd weten dat het ‘geen makkelijke operatie’ wordt. (Tuttosport)

Celtic gaat een derde bod uitbrengen op Scott Sinclair. De 27-jarige linksbuiten wil niet met Aston Villa in de Championship spelen en zou dus naar Schotland kunnen vertrekken. (The Telegraph)

Denk je dat N'Golo Kanté naar China gaat?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
7
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
2
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties