Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Frenkie de Jong vreest voor afketsen droomtransfer

Laatste update:

Real Madrid houdt de ontwikkelingen rond Leo Santos nauwlettend in de gaten. De jonge verdediger breekt dit seizoen door bij Corinthians en wordt door de Koninklijke gezien als optie voor de toekomst. (Marca)

Frenkie de Jong vreest dat Barcelona niet bereid is om 130 miljoen euro voor hemzelf en Matthijs de Ligt te betalen. De komst van de verdediger heeft mogelijk prioriteit, waardoor De Jong zijn droomtransfer ziet afketsen. (Sport)

Manchester United heeft een bod van ruim 45 miljoen euro uitgebracht op Faouzi Ghoulam. The Red Devils hopen de komst van de linksback van Napoli in januari af te kunnen ronden. (Radio Kiss Kiss Napoli)

Manchester United is daarnaast bezig met het aantrekken van Isak Hansen-Haroen. Liverpool en Everton zijn eveneens geïnteresseerd in het veertienjarige Noorse talent, maar United lijkt de beste papieren te hebben. (The Sun)

Gary Cahill verhuist in januari mogelijk binnen Londen. De verdediger is niet tevreden over zijn gebrek aan speeltijd bij Chelsea en daar wil West Ham United van profiteren. (Daily Mirror)

Denk jij dat Frenkie de Jong volgend seizoen voor Barcelona speelt?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
8
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties