Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Fulham ziet Nederlands alternatief voor Van Ewijk

Laatste update:

Fernando Santos gaat de nieuwe bondscoach van Polen worden. De laatste plooien worden gladgestreken voordat de Portugees zijn handtekening zet onder een contract tot medio 2026. (Fabrizio Romano)

Denso Kasius is in beeld bij zowel Fulham als Sporting Portugal. De rechtsback, die afgelopen zomer verrassenderwijs van FC Utrecht naar Bologna ging, staat net als Milan van Ewijk op de shortlist van beide clubs. (De Telegraaf)

Ivan Ilic is bijna speler van Olympique Marseille. De Fransen betalen in totaal achttien miljoen euro voor de ex-NAC'er, die nu nog onder contract staat bij Hellas Verona. (Fabrizio Romano)

Olivier Giroud hint op een overstap naar de Verenigde Staten. De Fransman zegt graag te willen verlengen bij AC Milan, maar als hij geen aanbieding krijgt een 'exotische stap als de MLS' te overwegen. (Canal Football Club)

Tottenham Hotspur hervat de gesprekken met Sporting Portugal over Pedro Porro. The Spurs willen vooralsnog minimaal 37 miljoen euro plus een speler geven voor de back, maar lijken dieper in de buidel te moeten tasten. (Fabrizio Romano)

Kan Denzo Kasius het niveau van Fulham aan, denk je?

Meer nieuws

Santiago Gimenez daadwerkelijk in beeld in top van de Premier League
29
VZ Kort: Parma keert na drie seizoenen terug in Serie A
77
Manchester United hakt knoop door over toekomst Erik ten Hag
35
Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
36
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
9

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties