Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray druk bezig met komst vriend Sneijder

Laatste update:

Micah Richards stuurt een open sollicitatie naar Milaan. De rechtsback werd afgelopen seizoen door Manchester City verhuurd aan Fiorentina en hoewel een langer verblijf in Florence er niet in lijkt te zitten, wil Richards zijn carrière wel voortzetten in de Serie A. “Mijn beste jaar heb ik bij City gehad onder Roberto Mancini en hij is nu trainer van Internazionale, dus dat zou een optie kunnen zijn”, geeft de verdediger aan. (Daily Mail)

Het contract van Nigel de Jong bij AC Milan loopt af en de middenvelder gaat niet bijtekenen. Louis van Gaal zou hem graag naar Manchester United willen halen, maar de belangstelling van de Engelse recordkampioen blijkt niet zo concreet te zijn als werd gedacht. Galatasaray is wél serieus bezig met de komst van De Jong en heeft al gesproken met de zaakwaarnemer van de landgenoot van Wesley Sneijder. (Fanatik)

Wat er ook gebeurt, Claudio Pizarro blijft in München. Zijn contract bij Bayern loopt in juni af en het is nog onduidelijk wat er daarna gebeurt. De Peruviaan heeft echter de wens uitgesproken om in het zuiden van Duitsland te blijven. 'Ik zit hier al zo lang, München is mijn thuis geworden. Bovendien is mijn zoon hier geboren", zegt Pizarro, die ook na zijn loopbaan van plan is in Duitsland te blijven wonen. (TZ)

Aston Villa moet ernstig rekening houden met een vertrek van Christian Benteke. De Belgische topscorer zegt niet letterlijk dat hij weg wil, maar liet al wel doorschemeren dat hij hoopt op een club die Champions League-voetbal speelt en maakt duidelijk dat hij zijn zaakwaarnemer aan het werk heeft gezet: “Het is nu aan hem. Hij weet wat mijn wensen zijn en ik laat het verder aan hem over”, geeft de fysiek sterke aanvaller te kennen. (Sky Sports)

Nigel de Jong moet inzetten op een grotere club dan Galatasaray

Meer nieuws

Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
6
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
7
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
11
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
14

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties