Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray en Real Madrid willen dure Engelsman

Laatste update:

Jerome Boateng is basisspeler bij Bayern München, maar het schijnt dat Josep Guardiola toch niet helemaal tevreden is over de verdediger. 'Pep' houdt zijn ogen dan ook open voor een mogelijke vervanger en dat gerucht heeft ook Liverpool bereikt. Brendan Rodgers ziet het wél zitten in Boateng en wil de Duitser, die in het verleden nog een seizoen bij Manchester City op de loonlijst stond, graag naar Anfield halen. (Football Direct News)

Ashley Cole kan in de zomer een tweejarig contract tekenen bij Real Madrid. De 33-jarige back is dan transfervrij en de Koninklijke ziet in hem een goede opvolger van Marcelo of Fábio Coentrao. “Ashley is een wereldspeler en Madrid wil hem al langer halen”, vertelt een ingewijde. De Engelsman werkte tussen 2009 en 2011 al samen met Carlo Ancelotti. Cole kan bij Real in totaal 9,5 miljoen euro verdienen. (The Sun)

Er zitten echter meer clubs op het vinkentouw voor Cole. Galatasaray bijvoorbeeld, dat Didier Drogba heeft ingezet om de linkerverdediger van Chelsea te overtuigen om naar Istanbul te komen. Cole (107-voudig Engels international) is zijn basisplaats op Stamford Bridge kwijtgeraakt aan César Azpilicueta en moet het structurele linksbackprobleem van Cim Bom oplossen. Ook AS Monaco en Liverpool hebben belangstelling. (Daily Mirror)

Goed nieuws voor Internazionale. De Italianen hebben belangstelling voor Casemiro en hebben inmiddels te horen gekregen dat Real Madrid bereid is de middenvelder volgend seizoen te verhuren. Inter zou Casemiro eigenlijk willen kopen, maar Real wil nog niet definitief afscheid nemen van de Braziliaan. John Obi Mikel van Chelsea is ook in beeld, maar hij schijnt naar Turkije te gaan. (Tuttosport)

Ashley Cole is over zijn top heen

Meer nieuws

Feyenoord ziet nieuwe rol voor Bosschaart na topseizoen met FC Dordrecht
4
Dure Barça-aankoop is zwaar ontevreden over Xavi en hint op zomers vertrek
7
Gaat Ajax man met veruit hoogste gemiddelde verkopen? 'Er is twijfel'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Kenneth Perez is niet tevreden over smaakmaker ondanks 14 assists dit seizoen
19
Ochtendbladen zijn unaniem over 'grote architect' achter landstitel van PSV
26

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties