Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray houdt Sneijder niet meer tegen

Laatste update:

Kevin Volland kan naar Borussia Dortmund, maar ook de Premier League is een optie. Liverpool is namelijk eveneens geïnteresseerd in de vleugelspeler van TSG Hoffenheim, die met negen doelpunten en vier assists bezig is aan een uitstekend seizoen. De 21-jarige Volland wordt al even in de gaten gehouden door the Reds en lijkt binnenkort ook kans te maken op zijn debuut in de nationale ploeg van Duitsland. (Football Direct News)

Wesley Sneijder keert weer terug op het allerhoogste niveau, mits hij daar zelf zin in heeft. Unal Aysal, voorzitter van Galatasaray, zegt namelijk de Nederlander niet tegen te willen houden als er een goed bod op hem komt. 'Afgelopen zomer wilde Manchester United hem hebben, maar toen hebben we nee gezegd. Mocht Chelsea nu vijftien miljoen euro bieden, dan houden we hem niet tegen. Als hij zelf ook wil, uiteraard", zei de preses. (Daily Star)

Hakan Calhanoglu kan alle kanten op. De Turk is dit seizoen een van de lichtpuntjes bij het dramatisch presterende Hamburger SV en werd al in verband gebracht met Galatasaray, AS Roma, Juventus en Arsenal. De twintigjarige middenvelder schijnt nu ook naar Spanje te kunnen, want ook Atlético Madrid heeft hem op de korrel. Het contract van Calhanoglu loopt nog tot medio 2018 door. (Sport)

Pablo Armero hoopt dat hij bij West Ham United mag blijven. De international van Colombia wordt door the Hammers gehuurd van Napoli en zondag mocht hij voor het eerst in de basis beginnen. “Ik geef alles voor West Ham United. Ik wil het seizoen om drie redenen goed eindigen. Voor de club, ik wil een nieuw contract en met het oog op het WK”, geeft de 27-jarige vleugelverdediger te kennen. (Newham Recorder)

Speelt Wesley Sneijder na dit seizoen nog voor Galatasaray?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
3
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
5
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
7
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
3
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
183

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties