Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray klopt mogelijk ook aan bij Feyenoord

Laatste update:

Real Madrid zou interesse hebben in Mauro Icardi, maar hij denkt zelf aan een andere overstap. De spits van Internazionale heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Manchester United en wil graag onder José Mourinho spelen. (Don Balon)

Na Mustafa Saymak heeft Galatasaray nog een speler uit de Eredivisie op het oog. Cimbom wil in januari een poging ondernemen om Bilal Basacikoglu los te weken bij Feyenoord. (Kralspor)

Arsenal en Everton strijden momenteel om Karim Demirbay. The Gunners zullen in ieder geval voor het einde van januari een bod doen op de middenvelder van TSG 1899 Hoffenheim. (Newsmondo)

Chelsea heeft contact opgenomen met Bayern München inzake Arturo Vidal. Het is geen geheim dat Antonio Conte zijn zinnen heeft gezet op een hereniging met de Chileen, die in Zuid-Duitsland nog vastligt tot medio 2019. (BILD)

Nu Alejandro Grimaldo naar Napoli lijkt te vertrekken, moet Manchester United een alternatief vinden. The Red Devils zijn van plan om zich binnen afzienbare tijd in Napels te melden voor Faouzi Ghoulam. (O Jogo)

Vind jij dat Feyenoord Bilal Basaçikoglu moet laten gaan?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
6
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
7
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
54
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties