Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray komt in handen van rijke investeerder

Laatste update:

Liverpool gaat in de zoektocht naar een nieuwe rechtsback opnieuw bij Barcelona aankloppen. The Reds houden rekening met het vertrek van Glen Johnson en toonden in het verleden al serieuze belangstelling voor Martín Montoya. De 23-jarige vleugelverdediger komt uit de jeugdopleiding van de Catalanen, maar wist daar nooit een vaste basisplaats te veroveren en mag naar verluidt voor een schappelijk bedrag weg. (talkSPORT)

Het gaat op financieel vlak niet goed met Galatasaray en de kans is aanwezig dat de club spoedig wordt overgenomen door een externe investeerder. Vanuit Rusland en Kazachstan is interesse getoond in een overname. Naar verluidt staan er in januari gesprekken gepland met kandidaten die interesse hebben in de club. In Turkije is het niet gebruikelijk dat een club eigendom is van een rijke investeerder. (Habertürk)

Tim Janssen vertrekt in januari bij FC Midtjylland. De 28-jarige aanvaller is na blessureleed op een zijspoor beland en hij is veroordeeld tot wedstrijden bij de reserves. “Ik wil weer knallen, wedstrijden spelen, beslissend zijn. De liefhebber in mij is sterker dan de zucht naar geld of roem”, geeft hij te kennen. In Nederland was Janssen actief bij onder meer RKC Waalwijk en NEC. (Voetbal International)

Een transfer van Sebastian Giovinco naar Napoli is niet uitgesloten. De kleine aanvaller is nog altijd geen basisspeler bij Juventus, terwijl hij gedacht had dit seizoen een kans te krijgen. “Giovinco naar Napoli? Het idee is mooi, maar het idee komt wel van de fans en van de media”, zegt zaakwaarnemer Andrea D’Amico. Giovinco wordt bij Napoli genoemd als vervanger van de zwaar geblesseerde Lorenzo Insigne. (Radio CRC)

Martín Montoya zou een aanwinst zijn voor Liverpool

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
30
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
148
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
350
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
15
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties