Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray verkoopt Burak voor 15 miljoen

Laatste update:

Mehmet Ekiçi is een zoon van Turkse ouders, maar woont en speelt in Duitsland. In de regel is de kans dan groot dat je ooit in de Süper Lig terechtkomt en in het geval van Ekiçi is dat waarschijnlijk niet anders. De 23-jarige middenvelder van Werder Bremen, die eerder onder contract stond bij Bayern München, zou graag naar Besiktas willen om meer speeltijd te krijgen bij het Turkse nationale team. (Maraton)

Galatasaray wil akkoord gaan met een vertrek van Burak Yilmaz. De 28-jarige spits, die in 46 wedstrijden 34 keer scoorde voor Aslan, is nog een doelwit van Atlético Madrid. De Spanjaarden zouden tot vijftien miljoen euro willen gaan voor de Turk en voorzitter Ünal Aysal lijkt dit keer wel ‘ja’ te willen zeggen tegen een deal. Burak ligt nog tot volgend jaar zomer vast in Istanbul. (El Mundo Deportivo)

AS Roma hoopt Marquinho van de loonlijst te schrappen. De 27-jarige middenvelder kwam dit seizoen pas 11 keer in actie voor de huidige nummer 2 van de Serie A en Genoa en Hellas hebben belangstelling voor de Braziliaan. Marquinho is echter ook op de hoogte van de sluimerende interesse van Internazionale en verkast het liefst naar die club. Of i Nerazzurri Marquinho echt willen hebben, valt te bezien. (Sky Italia)

Michael Laudrup kan weinig anders doen dan afwachten welke keuze Thomas Ince maakt. De trainer van Swansea City zou de vleugelspeler graag overnemen van Blackpool, maar weet dat er meer kapers op de kust zijn. “Hij weegt alle opties af. Nadat ik met hem en zijn vader gesproken heb, zag ik dat hij ook bij een andere club was”, doelt Laudrup op Stoke City. “Dus hij moet nog een beslissing nemen”, weet de Deen. (Daily Mail)

Galatasaray moet Burak Yilmaz laten gaan

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
122

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties