Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray wil doen wat Besiktas niet lukte

Laatste update:

Binnen Barcelona wordt er niet aan getwijfeld dat Xavi zijn contract tot medio 2016 uitdient. Toch blijven clubs proberen om de gelouterde middenvelder in de zomer over te nemen. In navolging van New York Red Bulls heeft ook een club uit Dubai de Spaans international een aanbieding gedaan. Manchester City zou Xavi overigens bij filiaalclub New York City FC willen stallen, net als Atlético Madrid-spits David Villa. (Sport)

Besiktas ving bot bij Samuel Eto’o, maar Galatasaray hoopt de aanvaller wel te kunnen verleiden tot een transfer naar Istanbul. Trainer Roberto Mancini is erg gecharmeerd van de Kameroener van Chelsea en Cim Bom stuurt een dezer dagen officials naar Londen om met het management van Eto’o te praten. De Turken denken overigens ook aan Ezequiel Lavezzi van Paris Saint-Germain. (Diverse Turkse media)

Liverpool hoopt volgende week de komst van Alberto Moreno wereldkundig te kunnen maken. De verdediger, die niet met Spanje meegaat naar het WK in Brazilië, moet voor ongeveer 18,5 miljoen euro de overstap maken naar Anfield. Bovendien bewandelt Suso de omgekeerde weg, naar Sevilla. The Reds zien in de linksback, die in Andalusië nog een contract heeft tot medio 2018, een Spanish star. (Daily Mirror)

Érik Lamela heeft er in zijn debuutseizoen bij Tottenham Hotspur niet veel van gebakken, maar is in Italië nog altijd gewild. De aanvallende middenvelder staat in de belangstelling van AS Roma, Napoli, Fiorentina en zelfs Perugia. Lamela werd onlangs in die stad in Umbrië gespot en wellicht was hij er om te onderhandelen. I Grifoni komen momenteel uit in de Lega Pro Prima Divisione, het derde niveau van Italië. (Sky Italia)

Samuel Eto'o kan nog wel even mee op topniveau

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties