Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Galatasaray zet WK-uitblinker van Arsenal uit het hoofd

Laatste update:

Shkodran Mustafi is niet voor een appel en een ei op te halen bij Sampdoria. De 22-jarige verdediger ging met Duitsland mee naar het WK in Brazilië en dat heeft zijn prijskaartje flink opgevijzeld. “Mustafi? Als er een bod van vijftien miljoen euro komt, dan verkoop ik hem en dan koop ik er tien andere spelers voor terug”, zegt voorzitter Massimo Ferrero van Samp. AC Milan, Juventus en VfL Wolfsburg hebben interesse. (Il Secolo XIX)

Galatasaray heeft de komst van Joel Campbell uit het hoofd gezet. Dat bevestigt Ünal Aysal, de voorzitter van de club van Wesley Sneijder: “Ja, ik wilde hem naar ons team halen, maar Arsène Wenger wil hem bij zijn selectie houden komend seizoen. Daarom gaat er niets meer gebeuren, Wenger staat een transfer niet toe.” De 22-jarige Costa Ricaan blonk uit op het WK en speelde vorig seizoen op huurbasis voor Olympiacos. (Sporx)

Liverpool is bereid Glen Johnson te verkopen. De 29-jarige vleugelverdediger heeft nog maar een contract voor één seizoen op Anfield en manager Brendan Rodgers denkt bovendien aan de komst van de Spanjaarden Javier Manquillo van Atlético Madrid en Alberto Moreno van Sevilla. Als the Reds er daadwerkelijk in slagen om dit tweetal te halen, dan mag Johnson deze zomer nog vertrekken bij Liverpool. (BBC)

Enzo Pérez wordt waarschijnlijk de vijfde zomeraanwinst van Valencia. Peter Lim is bijna de nieuwe eigenaar van de club uit Spanje en als alles rond is, wil hij 33 miljoen euro uittrekken voor de 28-jarige Argentijnse middenvelder. “De technische staf is het erover eens dat hij met zijn kwaliteiten en karakter goed bij ons past. Enzo komt naar Valencia, hij wil erg graag naar ons toe en dat soort jongens willen we hebben”, zegt trainer Nuno Santo. (Marca)

Joel Campbell blijft dit seizoen bij Arsenal

Meer nieuws

Mats Wieffer komt dit seizoen niet meer in actie voor Feyenoord wegens blessure
18
Marco Reus hakt knoop door en vertrekt na 12 jaar bij Borussia Dortmund
30
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
33
Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
37
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
16
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties