Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gedrag Bakkali interesseert Europese top niets

Laatste update:

Het lijkt erop dat Hampus Findell stage gaat lopen bij FC Groningen. De aanvallende middenvelder uit Zweden, veertien jaar pas, was dinsdag aandachtig toeschouwer bij de training van het eerste elftal. De speler van IF Brommapojkarna (BP) was eerder al eens op stage bij Manchester United en mocht ook meetrainen bij AC Milan. Die twee clubs boden de tiener echter geen contract aan. (Expressen)

Het kan de Europese top weinig schelen dat Zakaria Bakkali zich bij PSV volstrekt onmogelijk heeft gemaakt. Gekeken wordt naar het talent van de jonge Belg en dat is voor clubs als Arsenal, Chelsea, Liverpool en Manchester United genoeg om eventueel zaken te doen met de Eindhovenaren. Eerder werd al bekend dat Internazionale gecharmeerd is van de aanvaller, die zijn aflopende contract bij PSV niet wil verlengen. (Daily Express)

Younes Kaboul hoeft zich geen zorgen te maken over zijn toekomst. De 28-jarige verdediger is medio 2016 transfervrij, maar Tottenham Hotspur gaat ruim voor die tijd werk maken van een nieuwe overeenkomst. De Londenaren zijn namelijk erg tevreden over de prestaties van de Fransman, die in de winter van 2010 overkwam van Portsmouth. Kaboul is sinds de start van dit seizoen zelfs aanvoerder van the Lilywhites. (Goal)

Lukas Podolski verschijnt in 2015 op het witte doek. De aanvaller van Arsenal is door een Duitse regisseur benaderd om een rol te spelen in de film 'Macho Man', die wordt geschoten in Keulen. In de boekverfilming zijn een aantal aanpassingen gedaan ten opzichte van het originele script: Podolski kan namelijk gewoon zichzelf spelen. De international werd geboren in Polen, maar is getogen in de Duitse Domstad. (Kicker)

Zakaria Bakkali heeft het talent om de Europese top te bereiken

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
19
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
21
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties