Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gefortuneerd Galatasaray wil man van 45 miljoen euro

Laatste update:

Er was enige scepsis bij zijn komst, maar inmiddels heeft Olivier Giroud zijn meerwaarde voor Arsenal wel bewezen. De club wil er dan ook geen gras over laten groeien en gaat de spits bij terugkeer in Londen een nieuw contractvoorstel doen. De huidige verbintenis van de Frans international loopt pas medio 2017 af, maar met zijn prima prestaties heeft Giroud wel een verbeterde werkovereenkomst verdiend, vindt men. (Daily Mirror)

Galatasaray heeft geïnformeerd naar Nicolás Gaitán, maar het lijkt zeer onwaarschijnlijk dat de Argentijnse middenvelder overstapt naar Turkije. Zijn contract bij Benfica loopt bijvoorbeeld nog twee jaar door en de Portugese topclub heeft contractueel laten vastleggen dat clubs 45 miljoen euro moeten betalen om die verbintenis af te kopen. Dat bedrag gaat zelfs de gefortuneerde Turken te boven. (FotoMac)

Gareth Barry lijkt zijn loopbaan af te zullen sluiten in het shirt van Everton. Vorig jaar werd de controleur nog gehuurd van Manchester City, maar met zijn goede prestaties heeft hij een vast contract in de wacht gesleept. De club zal binnen nu en 48 bekendmaken dat de routinier, 33 jaar, definitief wordt overgenomen. Barry speelde het afgelopen seizoen 37 wedstrijden voor the Toffees, die net naast de vierde plek grepen. (Daily Mirror)

Adrien Rabiot lijkt op weg naar de uitgang bij Paris Saint-Germain. Het toptalent uit de eigen opleiding is bang dat hij in het Parc des Princes genoegen moet nemen met een rol achter de onvermijdelijke grote aankopen en aast op een club waar jonge spelers wél het vertrouwen genieten. De naam van de negentienjarige middenvelder werd al in verband gebracht met Arsenal, terwijl ook Juventus de situatie nauwlettend in de gaten houdt. (L'Equipe)

Denk jij dat Nicolas Gaitán haalbaar is voor Galatasaray?

Meer nieuws

Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
0
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
9
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
10
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties