Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geldzorgen PSV behoren definitief tot verleden

Laatste update:

Giampaolo Pazzini stapte in de zomer over van Internazionale naar AC Milan en mogelijk kan hij binnenkort een derde Italiaanse topclub op zijn palmares bijschrijven. Juventus wil Alessandro Matri namelijk kwijt en het gerucht gaat dat la Vecchia Signora de spits wil ruilen met Pazzini. Of Pazzini trek heeft in en ruil is nog maar de vraag; hij doet het prima bij i Rossoneri. (Diverse Italiaanse media)

PSV is met ingang van komend seizoen in staat om een begrotingsevenwicht te bereiken. Dat komt doordat de NMa toestemming heeft gegeven voor de tv-deal met FOX. PSV haalt daardoor structureel rond de acht miljoen per jaar meer binnen uit mediagelden. In het afgelopen boekjaar bedroeg het verlies van de Eindhovense club 6,6 miljoen euro en werd 101,2 miljoen euro omzet gedraaid. (Eindhovens Dagblad)

Hugo Viana gaat mogelijk weer een buitenlands avontuur aan. De middenvelder van Sporting Braga speelde in het verleden voor onder meer Newcastle United en Valencia en geniet op dit moment belangstelling uit Turkije. Besiktas en Fenerbahçe zien de winterse komst van Viana wel zitten. De 29-jarige middenvelder heeft een aflopend contract en wil het nog wel een keer buiten de landsgrenzen proberen. (A Bola)

Het moet raar lopen wil Artem Milevsky in januari niet naar een andere club gaan. De aanvaller van Dynamo Kiev wordt met tal van clubs in verband gebracht. 'Er is contact met Besiktas, Fiorentina en enkele clubs uit Engeland", aldus zaakwaarnemer Malik Arkinov. De voorkeur van Milevsky gaat niet uit naar Rusland of Engeland. "Besiktas en Fiorentina zijn mooie opties." Duidelijk. (Corriere dello Sport)

Bij de familie Kaká is men niet op de hoogte van de vermeende belangstelling van Los Angeles Galaxy en Corinthians. "Nee, het is de eerste keer dat wij daar van horen", verzekert vader en zaakwaarnemer Bosco Leite. "Hij wil sowieso in Europa blijven." Real Madrid wil Kaká graag verkopen en zodoende een salarisverhoging voor Cristiano Ronaldo mogelijk maken. Wordt ongetwijfeld vervolgd. (Marca)

Keepers uit Zwitserland zijn 'in' tegenwoordig, zo blijkt maar weer. AC Milan, Udinese en Olympique Lyon worden inmiddels met twee sluitposten uit het Alpenland in verband gebracht. De interesse in Yann Sommer van FC Basel was al bekend en nu geniet ook Roman Burki van alle kanten interesse. De 22-jarige doelman is eigendom van Young Boys, maar keept op huurbasis voor Grasshoppers. (Blick)

Negentien jaar oud en met twaalf doelpunten topschutter in Denemarken: het is niet verwonderlijk dat Andreas Cornelius op de radar van diverse Europese topclubs is verschenen. De aanvaller van FC Kopenhagen werd al genoemd bij Engelse clubs als West Ham United en Arsenal, terwijl er vanuit Italië inmiddels ook geluiden klinken. En niet de eerste de beste club: Internazionale toont belangstelling. (Ekstra Bladet)

De tv-deal met FOX is ... goed voor het Nederlandse voetbal

Meer nieuws

Vitesse aan de rand van de afgrond: 'Staan er heel slecht voor, we lopen leeg'
7
Extreem goed nieuws voor Andries Noppert bij sc Heerenveen
9
'Toptalent Vitor Roque staat nu al voor vertrek bij FC Barcelona'
10
Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties