Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geplaagde coach vraagt om komst Ronaldo of Messi

Laatste update:

Juventus mengt zich in de strijd om Eduardo Salvio. De dribbelaar van Benfica werd al met verschillende Europese topclubs in verband gebracht en Juventus heeft zijn scoutingteam nu ook de opdracht gegeven om Salvio eens goed te volgen. De vleugelaanvaller kwam vorig seizoen nauwelijks aan spelen toe, maar is dit voetbaljaar een belangrijke basiskracht bij Benfica, de koploper van de Liga Sagres. (A Bola)

Manchester City heeft volgens Manuel Pellegrini nog 'een crack' nodig om de stap naar de absolute wereldtop te maken. De coach van City is in zijn zoektocht naar versterkingen wel heel erg ambitieus: hij heeft de clubleiding gezegd dat Cristiano Ronaldo of Lionel Messi moet komen. Alleen met de sterspeler van Real Madrid of Barcelona aan boord kan City uitgroeien tot de grootste club van de wereld, denkt Pellegrini. (The Sun)

Internazionale zet alles op alles om Mateo Musacchio in de zomer binnen te halen. Roberto Mancini is een groot liefhebber van het spel van de verdediger van Villarreal en wilde hem in het verleden al eens naar Manchester City halen. Dat gebeurde niet, maar mogelijk komt het binnenkort dus alsnog tot een samenwerking. De 24-jarige Musacchio speelt al sinds de zomer van 2009 voor Villarreal. (Sky Italia)

Ismael Sosa liet bij het Turkse Gaziantepspor niet veel zien, maar krijgt mogelijk een nieuwe kans in Europa. De Argentijnse spits speelt momenteel in Mexico, voor Universidad Nacional de México, en was dit seizoen al goed voor tien doelpunten. Scouts van Sevilla en Lazio houden Sosa, inmiddels al 28 jaar oud, in de gaten. De aanvaller ziet een terugkeer naar Europa absoluut zitten. (AS)

Denk je dat Manchester City Cristiano Ronaldo of Lionel Messi kan kopen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
0
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
0
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
0
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
8
Becker schudt Sinkgraven van zich af en scoort prachtig uit 'onmogelijke' hoek
1
Arsenal legt de bal weer bij Manchester City na overwinning op Bournemouth
67

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties