Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Geruchten over ontslag Mourinho komen op gang

Laatste update:

Liverpool gaf in de transferperiode meer dan honderd miljoen euro uit, maar een centrumverdediger van topkwaliteit werd niet gehaald. Dat vindt oud-verdediger Stéphane Henchoz maar raar. “Het grootste probleem van Liverpool is het aantal tegendoelpunten. Als je achterin geen stabiliteit hebt, boek je op de lange termijn geen goede resultaten. Dat ze geen nieuwe verdediger hebben gehaald, is vreemd”, vindt de Zwitser. (talkSPORT)

Het is crisis bij Chelsea en de eerste geruchten over een trainerswissel komen op gang. José Mourinho moet vrezen voor een ontslag en een van de namen die wordt genoemd als mogelijke opvolger, is Carlo Ancelotti. Hij stond in het verleden al twee seizoenen voor de groep bij the Blues en is per direct beschikbaar, omdat hij nog zonder werk zit sinds zijn vertrek bij Real Madrid. (Daily Star)

Alessandro Del Piero overweegt trainer te worden. “Drie jaar geleden had ik ‘nee’ gezegd, maar nu denk ik er toch wat anders over. Ik heb nieuwe ervaringen gehad, in andere landen dan Italië. Ik neem nu echter nog geen beslissing over mijn toekomst, ik heb wat tijd nodig om te bepalen wat het juiste carrièrepad voor mij is”, geeft de legendarische ex-aanvaller van Juventus te kennen. (Tuttosport)

Aritz Aduriz toonde als invaller tegen AZ aan dat hij het scoren bepaald nog niet verleerd is, maar de goaltjesdief begint wel op leeftijd te raken. Hij is inmiddels 34 jaar en zijn contract loopt aan het eind van het seizoen af. De verwachting is dat Athletic Club Aduriz zal laten gaan, zodat hij nog een paar jaar zijn bankrekening kan spekken. New York City FC én Los Angeles Galaxy hebben interesse. (Marca)

Denk je dat Carlo Ancelotti het beter zou doen dan José Mourinho bij Chelsea?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
0
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
1
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
170

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties