Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevoelige overstap tussen Eredivisieclubs lonkt

Laatste update:

Ronald Koeman wil zijn opties voorin in de winterstop nog verder uitbreiden. Na de komst van Eljero Elia hoopt de Nederlandse coach ook op Jordan Rhodes, die dit seizoen met 9 treffers in 23 wedstrijden voor Blackburn Rovers aardig op dreef is in de Championship. De Schots international is al langer in beeld bij diverse clubs uit de Premier League, maar van een transfer is het tot op heden niet gekomen. (The Sun)

Lucas Bijker kan een overstap maken die in Friesland bijzonder gevoelig ligt. De verdediger van SC Cambuur staat in de belangstelling van sc Heerenveen, de buurman en aartsrivaal van de club uit Leeuwarden. Cambuur zal wellicht niet onwelwillend tegenover een transfer staan, aangezien het contract van Bijker komende zomer afloopt, maar een vertrek naar Heerenveen zal toch pijnlijk zijn voor de fans. (FeanOnline)

Miroslav Klose geeft verschillende signalen af. De Duitse routinier is absoluut niet blij met zijn speelkansen onder Lazio-coach Stefano Pioli, maar van een vertrek wil hij desondanks niets weten. 'Ik speel nooit meer dan 45 minuten, dan krijg je ook geen wedstrijdritme", foetert de 36-jarige goalgetter. "Ik heb afgelopen zomer mijn contract verlengd om te spelen, niet om op de bank te zitten. Maar in januari ga ik niet weg, ik blijf vechten", zegt de Duitser. (Die Welt)

Bondscoach Joachim Löw van Duitsland weet nog niet of hij na het EK van 2016 ook actief blijft als keuzeheer. “Daar heb ik nog geen seconde over nagedacht. Ik denk altijd in een cyclus van twee jaar. Ik richt me volledig op kwalificatie en als dat gelukt is richt ik me op de eindronde. Na een toernooi kun je dan beslissen hoe het verder gaat”, geeft de wereldkampioen van 2014 te kennen. (TZ)

Zou Lucas Bijker zich bij sc Heerenveen makkelijk in de basis spelen, denk je?

Meer nieuws

Geen penalty na zelden vertoonde handsbal in de KKD: 'Dit is donkerrood'
18
Mark van Bommel genoemd als mogelijke trainer halve finalist Champions League
6
Johan Derksen: 'Je kunt niet meer om hem heen in het Nederlands elftal'
16
Xavi Simons zorgt voor negatieve primeur tijdens puntenverlies RB Leipzig
6
'Hij was een dertien in een dozijn-voetballer voor Slot naar Feyenoord kwam'
22
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties