Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gevoelige transfer lonkt voor Engelse wervelwind

Laatste update:

Mark Uth heeft zich met zijn doelpunten in dienst van sc Heerenveen in de kijker gespeeld in zijn geboorteland. De voormalig jeugdinternational van Duitsland wordt gevolgd door Werder Bremen, dat komende zomer geld ter beschikking heeft om nieuwe speler aan te trekken. Uth was dit seizoen al goed voor veertien treffers en elf assists in dienst van Heerenveen. Zijn contract in Friesland loopt nog ruim een jaar door. (Kreiszeitung)

Alhoewel Theo Walcott nog ruim een jaar bij Arsenal onder contract staat, bestaat de kans dat hij komende zomer een pikante overstap maakt. De onderhandelingen over een nieuwe verbintenis zitten namelijk vast en Chelsea houdt de situatie nauwlettend in de gaten. The Blues weten dat Arsenal zal willen verkopen als Walcott niet verlengt. Een overstap naar de rivaal is in dat geval een reële optie. (The Times)

Tottenham Hotspur wil wel erg graag van Emmanuel Adebayor af. De aanvaller heeft nog een contract tot volgend jaar zomer, maar is alleen bereid om mee te werken aan een transfer als zijn salaris van circa 120.000 euro per week intact wordt gelaten. Tottenham heeft de Togolees daarom laten weten dat men volgend seizoen een deel van het salaris voor zijn rekening wil blijven nemen, als de 31-jarige Adebayor maar vertrekt. (Daily Mail)

VfL Wolfsburg is druk in de weer om de selectie komend seizoen Champions League-waardig te maken. De club van Bas Dost stevent af op kwalificatie voor het kampioenenbal en wil daar geen modderfiguur slaan. Voor de defensie denken coach Dieter Hecking en zijn technische staf aan de komst van Antonio Rüdiger. De 22-jarige stopper staat tot medio 2017 onder contract bij VfB Stuttgart, dat het geld van een transfer (tien miljoen euro) goed kan gebruiken. (BILD)

Denk je dat Theo Walcott een basisplaats zou krijgen bij Chelsea?

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties