Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde back-up wil niet weg bij Real Madrid

Laatste update:

Het heeft er alle schijn van dat Arsenal nog deze maand de voorhoede versterkt. De Engelse topclub heeft het voorzien op AS Roma-aanvaller Mattia Destro en er wordt beweerd dat een delegatie van the Gunners begin deze week al een afspraak heeft gehad met Claudio Vigorelli, Destro’s zaakwaarnemer. Roma wil minstens vijftien miljoen euro ontvangen voor de spits, die genoemd wordt bij nog veel meer clubs. (Sky Italia)

Raphaël Varane laat weten dat hij niet bezig is met een vertrek bij Real Madrid. De 21-jarige verdediger wordt in verband gebracht met een overgang naar Bayern München, maar geeft aan dat hij niet van plan is om weg te gaan uit Madrid. “Ik voel me goed en lig nog tot 2020 vast. Sergio Ramos en Pepe spelen meer dan ik, maar ik probeer mijn best te doen en blijf gewoon rustig”, laat de Frans international zich ontvallen. (Marca)

Arsène Wenger heeft zijn oog laten vallen op een tweetal verdedigers uit de Primera División. De trainer van Arsenal wil zijn achterhoede versterken en zou Gabriel Paulista graag overnemen van Villarreal. De Braziliaan is echter (nog) geen international, waardoor het lastig kan worden om een werkvergunning te krijgen. Wenger is ook geïnteresseerd in Valencia’s Nicolás Otamendi, maar die is een stuk duurder. (Daily Mirror)

Harry Redknapp doet behoorlijk luchtig over de mogelijkheid dat Queens Park Rangers hem ontslaat. Tony Fernandes sprak zijn vertrouwen in de trainer maandag uit en zelf is Redknapp ervan overtuigd, dat hij blijft. Al was het maar om de pers te woord te staan. “Wie zou Sky Sports anders door een open autoraampje moeten interviewen op de slotdag van de transferperiode, als ik er niet meer ben?”, geeft de oefenmeester lachend aan. (Daily Mirror)

Raphaël Varane doet er goed aan, nog een tijd bij Real Madrid te blijven

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
5
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
20
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties