Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Belg in Premier League kost 42 miljoen euro

Laatste update:

Joao Cancelo heeft zich bij Valencia in de kijker gespeeld bij de Europese top. De twintigjarige rechtsback wordt dit seizoen door Benfica gestald bij los Che en doet het daar zó goed, dat Barcelona in de jeugdige Portugees een mogelijke opvolger van Dani Alves ziet. Manchester United zou de naam van Cancelo ook hebben opgeschreven, als eventuele vervanger van vleugelverdediger Rafael da Silva. (O Jogo)

Christian Benteke mag vertrekken bij Aston Villa, maar alleen tegen de hoofdprijs. De Belgische spits staat in de belangstelling van Manchester United en Liverpool, maar zal in de zomer waarschijnlijk nog meer aanbiedingen op zijn pad vinden. The Villans wijzen echter op het doorlopende contract van de international en eisen doodleuk een afkoopsom van 42 miljoen euro. (Goal)

Mitchell Langerak kan naar Engeland. De 26-jarige keeper van Borussia Dortmund staat al enige tijd op de lijst van West Bromwich Albion. De international van Australië ligt bij Borussia nog vast tot medio 2016, dus West Bromwich zal met een transfersom over de brug moeten komen. Verwacht wordt dat vier miljoen euro voldoende is voor de handtekening van Langerak. (Daily Star)

Swansea City wacht in spanning de ontknoping in de Ligue 1 af. Saint-Étienne is nog in de race voor een Champions League-ticket en heeft al laten weten dat Franck Tabanou niet weg mag, als de club erin slaagt om zich voor het miljoenenbal te plaatsen. Lukt dat echter niet, dan is een transfer van de 25-jarige linkervleugelspeler bespreekbaar en overwegen the Swans om een bod van 5,5 miljoen euro uit te brengen. (Daily Mirror)

Aston Villa zal een enorm bedrag vangen voor Christian Benteke

Meer nieuws

Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
11
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
9
'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
27
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
3
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
22
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties