Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Benatia stelt 25 procent salarisverlaging voor

Laatste update:

AS Roma nam Juan Iturbe voor minimaal 22 en maximaal 24,5 miljoen euro over van Hellas, maar de aanvaller komt maar weinig aan spelen toe onder Rudi Garcia. “Hij is een fenomeen en ik weet niet of iedereen hem wel goed begrijpt. Ik denk dat de trainer hem in ieder geval niet begrijpt. Ik maak mij overigens geen zorgen, want hij kan voor iedere grote club spelen”, zegt zaakwaarnemer Gustavo Mascardi. (LaRoma24)

Mehdi Benatia staat open voor een rentree bij AS Roma en wil zelfs water bij de wijn doen. De verdediger wil 25 procent van zijn loon bij Bayern München inleveren om een overgang naar Rome mogelijk te maken. Met iets minder dan drie miljoen euro per jaar neemt de Marokkaans international genoegen. Bayern staat echter niet te springen om Benatia te laten gaan, zeker niet in januari. (Sky)

Jan Koller kennen we vooral als de boomlange goaltjesdief van Borussia Dortmund, maar de Tsjech hoopt nu door te breken als voetbalmakelaar. “Ik werk samen met mijn oude zaakwaarnemer Pavel Paska. Als we talenten hebben, zal ik die sowieso bij Anderlecht proberen te stallen. Ik voetbalde nog samen met Besnik Hasi”, zegt de 42-jarige Dino Koller, die tegenwoordig in Monaco woont. (Diverse Belgische media)

Marko Arnautovic kan zijn contract bij Stoke City verlengen. De 26-jarige aanvaller speelt sinds september 2013 in het Brittania Stadium en was dit seizoen goed voor drie doelpunten en twee assists in vijftien officiële wedstrijden. “Ik denk aan zijn contract en dat doet Marko waarschijnlijk ook. We willen dat hij blijft, want hij doet het goed. We denken ook dat hij nog beter kan”, reageert manager Mark Hughes. (Sky Sports)

Mehdi Benatia valt tot dusver ... bij Bayern München

Meer nieuws

De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
0
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
91
Sneijder loopt helemaal leeg: 'Real-onwaardig, hij kan echt niet op dit niveau'
9
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
5
Ipswich Town met één been in de Premier League na overwinning op Coventry City
6
Bayern en Real houden elkaar in evenwicht in heerlijk voetbalgevecht
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties