Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Nederlander heeft clubs voor het uitzoeken

Laatste update:

Walter Mazzarri ligt onder vuur bij Internazionale, maar er is geen clausule dat de coach bij matige prestaties moet vertrekken. “Er is geen clausule voor een vertrek. Hij heeft een contract voor twee seizoenen en de clausules die er zijn gaan over geldbedragen. Wat de doelstellingen zijn? Succes in de Europa League en plaatsing voor de Champions League”, legt sportief directeur Piero Ausilio uit. (Tuttosport)

Arsenal zou van plan zijn om een bod van tien miljoen euro uit te brengen op Virgil van Dijk, maar er zitten meer clubs achter de verdediger aan. De 23-jarige Nederlander werd al in verband gebracht met onder meer Southampton, Newcastle United, Swansea City, Sevilla en Hamburger SV en ook West Ham United mengt zich in de strijd. The Hammers zien in Van Dijk een geschikte opvolger voor Winston Reid. (talkSPORT)

Vicevoorzitter Adriano Galliani van AC Milan wacht rustig af wat de plannen van Suso zijn. De aanvaller is bij Liverpool in het bezit van een aflopende verbintenis en Milan heeft er nooit een geheim van gemaakt dat het Suso wil hebben. “Zijn contract loopt medio 2015 af en dan horen we wel of hij wil blijven of vertrekken”, zegt Galliani. Een langer verblijf bij Liverpool lijkt evenwel uitgesloten. (La Gazzetta dello Sport)

Sami Khedira komt in ieder geval niet naar Milaan. “Hij is een uitstekende voetballer, maar hij verdient te veel. Bij ons zou hij een geweldige speler kunnen zijn, al weet ik niet of hij gaat verlengen bij Real Madrid. Als hij niet gaat verlengen, dan kan hij een enorm salaris vragen”, aldus Galliani. De kans is groot dat Khedira naar Engeland gaat; clubs als Arsenal en Chelsea hebben belangstelling. (La Gazzetta dello Sport)

Virgil van Dijk is al toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
6
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
45
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties