Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gewilde Nederlander moet 40 miljoen gaan kosten

Laatste update:

José Mauri staat nu ook in de belangstelling van Atlético Madrid. De negentienjarige middenvelder van Parma werd afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Palermo (1-0) in de gaten gehouden door scouts van los Colchoneros. De achttienjarige in Argentinië geboren Italiaan werd ook al genoemd bij AC Milan, Juventus, Bayern München, VfL Wolfsburg, Schalke 04, Chelsea, Manchester United, Manchester City en PSG. (AS)

Quincy Promes kan nu al een nieuw contract tekenen bij Spartak Moskou. De aanvaller heeft zich met zijn goede prestaties in de kijker gespeeld bij onder meer Juventus en in zijn huidige verbintenis staat een gelimiteerde transfersom van twintig miljoen euro. Dat bedrag wil Spartak gaan verdubbelen. De 23-jarige Promes kwam afgelopen zomer voor een initiële som van 11,5 miljoen euro over van FC Twente. (Izvestia)

Juan Camilo Zúniga lijkt Italië na zeven jaar te gaan verlaten. De vleugelverdediger van Napoli ligt nog twee seizoenen vast in Stadio San Paolo, maar mag voor ongeveer zeven miljoen euro vertrekken en is in beeld bij onder meer Valencia en Bayer Leverkusen. De 29-jarige Colombiaan werd eerder ook al genoemd bij Schalke 04, Juventus, Internazionale en zelfs Barcelona. Zúniga kampt momenteel met knieproblemen. (Sky Italia)

Tottenham Hotspur betaalde liefst twintig miljoen euro voor Paulinho en zal intussen flink spijt hebben gehad van die investering. De 26-jarige middenvelder is zijn basisplaats onder Mauricio Pochettino kwijtgeraakt en het gerucht gaat dat zijn oude club Corinthians hem al dan niet op huurbasis wil overnemen van the Spurs. “Paulinho is een goede en een bij ons populaire speler”, erkent sportief directeur Edu Gaspar. (Sky Sports)

Denk jij dat Quincy Promes een nieuw contract met Spartak Moskou gaat ondertekenen?

Meer nieuws

'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
8
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
4
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
6
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
50
Feyenoord zwaait al voor Slot en Van Persie nog een belangrijke trainer uit
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties