Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goede vriend van 'BFG' kost Arsenal 19 miljoen euro

Laatste update:

Gary Monk heeft er absoluut geen problemen mee dat zijn spelers graag hogerop willen. De manager van Swansea City noemt dat zelfs een gezond verschijnsel en haalt Gylfi Sigurdsson aan als voorbeeld. 'Je wil juist werken met spelers die dromen, die in de Champions League willen spelen. Als je dat soort dromen niet koestert, heb je niks om voor te vechten", vindt Monk. Sigurdsson tekende in juli nog een contract voor vierenhalf jaar in Wales. (BBC)

Benedikt Höwedes speelde zaterdag tegen FC Köln een zwakke partij voor Schalke 04, maar dat maakt Arsenal niets uit. De scouts van the Gunners zijn overtuigd van de kwaliteiten van de verdediger en hopen dat Per Mertesacker alias BFG zijn goede vriend over de streep kan trekken. Höwedes, aanvoerder van Schalke en tevens 31-voudig Duits international, moet circa negentien miljoen euro kosten. (The People)

Kyle Naughton neemt in januari waarschijnlijk afscheid van Tottenham Hotspur. De 26-jarige verdediger, die dit seizoen vijf competitiewedstrijden speelde, hoeft over een gebrek aan belangstelling echter niet te klagen. Onder meer Crystal Palace, Leicester City en Swansea City zouden namelijk belangstelling hebben voor de voormalig Engels jeugdinternational. Naughton heeft bij Tottenham nog een contract tot 2016. (London Evening Standard)

Dries Mertens is niet van plan om Napoli eerdaags te verlaten. De ex-PSV’er is niet altijd verzekerd van een basisplaats in Stadio San Paolo, maar dat betekent niet dat hij direct weg wil. “Mertens blijft geduldig en wil blijven, in ieder geval tot het einde van zijn contract in 2018. Hij voelt zich goed bij de club en kan bovendien goed opschieten met zijn medespelers”, legt zaakwaarnemer Sören Lerby uit. (Radio CRC)

Benedikt Höwedes maakt de defensie van Arsenal beter

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties