Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Goede vrienden met Ajax, alom gewilde Koeman

Laatste update:

Kevin Davies is al 35 jaar oud, maar mogelijk maakt de spits in de zomer nog een mooie transfer. De aanvaller van Bolton Wanderers heeft namelijk een gesprek gevoerd met Martin O’Neill, die de leiding heeft over de hoofdmacht van Sunderland. O’Neill wil ten minste twee spitsen in zijn selectie hebben, maar huurling Nicklas Bendtner vertrekt en daarom komt er een plaatsje vrij. (Daily Mail)

Ismaïl Aissati is opgeleefd, maar of de middenvelder ook volgend seizoen nog voor Ajax speelt is absoluut niet zeker. Het contract van de jonge Marokkaan loopt deze zomer af en een vertrek uit Amsterdam is zeker niet uitgesloten. “Als ze dan willen praten, kan dat altijd. Zo niet, even goede vrienden. Dan ga ik hier met een kampioenschap weg. Dat is me heel veel waard”, aldus Aissati. (AT5)

Edinson Cavani weet nog niet of hij na de zomer voor Napoli, Chelsea of Manchester City speelt. “Ik heb geen idee, de club houdt zich bezig met aanbiedingen”, verzekert de Uruguayaanse aanvaller van Napoli. “Ik houd me alleen bezig met voetballen en het winnen van iedere wedstrijd. De rest is zaak van de club, zij weten wat ze moeten doen. Of ik blijf? Daar antwoord ik niet op”, besluit hij. (Daily Mail)

Volgens de zaakwaarnemer van Cavani is het echter wel duidelijk: hij blijft waar hij zit. “Iedereen mag denken wat hij zelf wil. Volgens mij is Edinson toch duidelijk geweest”, zegt Claudio Anellucci. “Voor iedere speler is de ploeg belangrijk, maar ook de financiën spelen een rol. Napoli is echter serieus, Cavani heeft een goed contract en hij wil dat respecteren”, verzekert de belangenbehartiger. (Canale 34)

Erwin Koeman heeft voor RKC Waalwijk gekozen en die beslissing is in België niet met gejuich ontvangen. Koeman, die in het verleden speelde voor KV Mechelen, stond namelijk op de nominatie om Franky Van Der Elst op te volgen bij Sint-Truiden. De club is al gedegradeerd naar het tweede niveau. “Ik ben er niet van op de hoogte”, weerspreekt technisch directeur Jan-Pieter Martens. (Het Nieuwsblad)

De rol van Christian Panucci bij Palermo is alweer uitgespeeld. De oud-verdediger is nog niet zo lang sportief directeur op het eiland Sicilië, maar hij heeft zijn zinnen gezet op een rol bij zijn ex-werkgever AS Roma. Voor Palermo heeft het geen zin om Panucci tegen zijn zin in bij de club te houden, dus de eilandbewoners gaan niet moeilijk doen. Naar verluidt heeft Panucci zijn koffers al gepakt. (Diverse Italiaanse media)

Manchester City wacht met smart op de dag dat Cheikhou Kouyaté een Belgisch paspoort krijgt. De in Senegal geboren middenvelder, die momenteel onder contract staat bij Anderlecht, is voor de Engelse topclub dan veel interessanter om aan te trekken. De 22-jarige Kouyaté heeft hoe dan ook wat te kiezen, want ook vanuit Turkije is er interesse: Fenerbahçe wil hem hebben. (Het Nieuwsblad)

Verwacht je dat Ismaïl Aissati bij Ajax blijft?

Meer nieuws

'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
0
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
5
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Füllkrug op doel schiet tijdens PSG-Dortmund!
0
NEC wil Chery behouden, maar moet vrezen voor regerend landskampioen uit Europa
6
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties