Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Golden Boy' stelt Europese topclubs teleur

Laatste update:

Rayo Vallecano won maandagavond met 3-1 van Getafe en deed dat onder het toeziend oog van Martin Ferguson. De belangrijkste scout van Manchester United was bij het duel in de Spaanse Primera División aanwezig om Léo Baptistao, aanvaller van Vallecano, te bekijken. De twintigjarige Baptistao deed negentig minuten mee, maar scoorde niet. De teller bleef daarom op zes goals in dit seizoen steken. (AS)

Real Madrid, Chelsea, Manchester United en Manchester City: ze hebben allemaal interesse in Isco. De 'Golden Boy 2012' staat echter op het punt om al deze Europese topclubs teleur te stellen, want hij nadert een akkoord met Málaga over een contractverlenging. De twintigjarige middenvelder is tevreden bij zijn huidige club en ziet geen reden om te vertrekken. Bij een contractverlenging gaat zijn gelimiteerde afkoopsom flink omhoog. (AS)

Ook Sandro Rosell heeft nog geen idee waar Josep Guardiola volgend jaar aan de slag gaat. De voorzitter van Barcelona sprak maandag in Zürich weer even met zijn voormalig oefenmeester, maar die wilde nog niks kwijt over zijn toekomstplannen. “En anders zou ik daar niet met de pers over praten. Pep is een professional en het is logisch dat hij na zijn geweldige periode even de tijd neemt om de batterij weer op te laden”, vindt Rosell. (Sport)

AC Milan en Internazionale mogen wel opschieten als zij serieus werk willen maken van de komst van Ezequiel Schelotto. De vleugelspeler van Atalanta is namelijk ook opgevallen in Engeland en de clubs daar zijn van plan om snel zaken te doen. Naar verluidt hebben Everton en Fulham, waar Martin Jol de scepter zwaait, de naam van de 23-jarige Argentijn opgeschreven. Schelotto heeft een geschatte marktwaarde van 6,5 miljoen euro. (Sky Italia)

Massimiliano Allegri kan zeker niet op zijn lauweren rusten. De oefenmeester van AC Milan staat er niet bijzonder goed op bij voorzitter en clubeigenaar Silvio Berlusconi. “De resultaten zullen duidelijkheid geven over zijn toekomst”, zegt Berlusconi, als hem gevraagd wordt naar de toekomst van de oefenmeester. “Ik zeg niet dat we afscheid nemen, laten we afwachten wat hij presteert”, klinkt het. (Sky Italia)

Celta de Vigo probeert Marius Stankevicius los te weken bij Lazio. De Italiaanse hoogvlieger wil de international van Litouwen naar verluidt wel verkopen, voor een bedrag van circa 750.000 euro. De 31-jarige Stankevicius speelde dit seizoen nog geen wedstrijd voor Lazio, maar in het verleden toonde hij in Spanje aan behoorlijk te kunnen voetballen. Dat deed hij voor Valencia en Sevilla. (AS)

Glynor Plet bewijst in dienst van Racing Genk wel degelijk over een doelpunteninstinct te beschikken. Nadat hij Heracles Almelo verliet voor FC Twente was het al snel gedaan met zijn kansen in de spits, maar in België bloeit hij weer op. Toch is een terugkeer naar Enschede niet mogelijk, althans: niet in januari. Een speler mag niet voor meer dan twee clubs spelen in één seizoen. (Het Nieuwsblad)

De beslissing van Isco om langer bij Málaga te blijven is...

Meer nieuws

Ajax-leiding wordt gespot in Eredivisie-stadion, maar lijkt voor niets gekomen
3
Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
2
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
1
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
14
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties