Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gratis Douglas kan Europese topclubs vergeten

Laatste update:

Raúl Albiol is er nog altijd niet in geslaagd om een basisplaats te veroveren bij Real Madrid en is het wachten meer dan zat. De verdediger wil in de zomer vertrekken, maar krijgt de kans om wel gewoon in de Spaanse hoofdstad te blijven voetballen. Atlético Madrid heeft namelijk belangstelling voor de 27-jarige verdediger, die eerder in zijn loopbaan uitkwam voor Valencia en Getafe. (Marca)

De tijd dat Douglas in verband wordt gebracht met Europese topclubs is voorbij. De verdediger van FC Twente is binnenkort transfervrij, maar is er nog niet in geslaagd om een nieuwe werkgever te vinden. Sampdoria is nu een optie voor Douglas: de huidige nummer vijftien van de Serie A wil de Nederlandse Braziliaan graag inlijven. De vraag is natuurlijk of Douglas dat ziet zitten. (Corriere dello Sport)

Concurrent Chelsea wordt er waarschijnlijk sterker op, maar toch ziet Roberto Mancini een terugkeer van José Mourinho wel zitten. De Portugees brengt weer iets van de glamour terug naar Engeland, vindt de manager van Manchester City. “Het zal de charme van de Premier League goed doen. En ja, ik denk dat hij van Chelsea weer een titelkandidaat zal maken”, aldus de Italiaan. (Gazetta Extra Time)

Sergio Busquets wil uitgroeien tot een clubicoon van Barcelona. "Ik ben niet van plan om de club in de nabije toekomst te verlaten. Ik kijk naar Víctor Valdes, Andrés Iniesta, Xavi en Carles Puyol, die hier al jaren spelen. Zij zijn voorbeelden voor mij", zegt de 24-jarige middenvelder, die sinds het seizoen 2008/09 bij de eerste selectie van Barcelona zit. Zijn huidige contract loopt nog tot de zomer van 2015 door. (Sport)

Clarence Seedorf wil op een dag hoofdtrainer worden. "Ik ben daar wel mee bezig, ja", zegt de middenvelder van Botafogo. "AC Milan? Ik heb die verhalen ook gelezen, maar er is niets concreets. Als Milan me belt, dan kunnen we er over praten, maar ik dat is nog niet gebeurd." De inmiddels 37-jarige Seedorf speelde tussen 2002 en 2012 voor Milan en won met de club onder meer twee keer de Champions League. (Globoesporte)

Paolo Di Canio heeft het uitstekend naar zijn zin bij Sunderland. "Hoe mijn eerste veertig dagen als coach in de Premier League waren? Een geweldige ervaring", zegt de coach. "Ik heb zeven punten gehaald en het gemiddelde van mijn voorganger verbeterd. Maar als we degraderen, dan ben ik een mislukking, dat besef ik me maar al te goed." Sunderland staat maar net boven de degradatiestreep. (Sky Sports)

Laurent Blanc sprak in februari met AS Roma, maar kwam er niet uit met de Italianen. De oefenmeester zit daardoor nog altijd zonder werk en daar is hij niet blij mee. "Ik hoop volgend seizoen weer aan de slag te kunnen, bij een club met ambitie. Ik heb wel wat aanbiedingen gehad, maar het juiste voorstel zat er niet tussen", zegt de Fransman, die een klein jaar geleden opstapte als bondscoach van Frankrijk. (L'Equipe)

Douglas past ... bij Sampdoria

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
6
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties