Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Gretige Guidetti praat in kleedkamer mond voorbij

Laatste update:

De zaakwaarnemer van Matías Fernández heeft nog niets gehoord van Juventus. De aanvallende middenvelder van Fiorentina zou in de belangstelling staan van Juve, maar volgens Alejandro Santisteban is er geen contact. “Juventus? Daar weet ik niets van. Ik heb met geen enkele andere club over Mati gesproken, hij heeft het goed naar zijn zin in Florence en richt zich volledig op het huidige seizoen”, zegt Santisteban. (La Gazzetta dello Sport)

Feyenoord lijkt geen kans meer te maken op de terugkeer van John Guidetti in De Kuip. De Rotterdammers zouden graag weer beschikken over de Zweedse spits, maar die schijnt Celtic te verruilen voor Sporting Portugal. Er wordt beweerd dat Guidetti het in de kleedkamer van de Schotse grootmacht al heeft over zijn overgang naar Lissabon en dat de aanvaller bij de Portugezen een lucratief contract kan ondertekenen. (Record)

Internazionale overweegt een van de uitblinkers van het afgelopen WK in huis te halen. De Italiaanse grootmacht houdt rekening met het vertrek van doelman Samir Handanovic en i Nerazzurri zien Guillermo Ochoa als een mogelijke opvolger. De Mexicaans international speelde bijzonder goed tijdens het toernooi om de wereldtitel in Brazilië, maar bij zijn nieuwe club Málaga is hij tweede keus achter Carlos Kameni. (Sky Italia)

Inter grijpt overigens naast Olympique Marseille-vleugelspeler André Ayew. De Ghanees international staat al geruime tijd in de belangstelling van Inter en hij ziet een overgang naar de Serie A ook wel zitten, maar het heeft er alle schijn van dat AS Roma er met de 25-jarige Ayew vandoor zal gaan. De aanvaller voetbalt al sinds 2005 voor de club uit Marseille en heeft aangegeven dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging. (Sky Italia)

Ik zie John Guidetti ... terugkeren in de Eredivisie

Meer nieuws

Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
1
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
16
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
14
Nederlandse profclub overweegt over te stappen naar ander logo
5
Live meepraten in de Champions League: Borussia Dortmund - Paris Saint-Germain
36
Dortmund begint met Maatsen en zonder Malen; Mbappé in de CL wél in de basis
7

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties