Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Griezmann heeft drie opties buiten Madrid

Laatste update:

Juan Olivier Simo Kingue wordt geen speler van FC Twente. De negentienjarige centrale verdediger traint sinds september mee bij de club uit Enschede en maakte indruk op de technische staf, die sinds kort onder leiding staat van trainer René Hake. De Kameroener krijgt echter geen contract, omdat er ‘te veel haken en ogen aan een eventuele transfer’ zitten. Kingue werd getipt door oud-spits Blaise N’Kufo. (TC Tubantia)

Manchester United heeft serieuze plannen om zich te versterken met Antoine Griezmann. Trainer Louis van Gaal zou de aanvaller van Atlético Madrid graag aan zijn selectie toevoegen en de clubleiding van the Mancunians heeft naar verluidt al contact gehad met de zaakwaarnemer van de Frans international. United heeft wel stevige concurrentie, want ook Chelsea en Barcelona zitten achter Griezmann aan. (AS)

Edwin de Kruijff is in beeld om technisch directeur bij NAC Breda te worden. De Kruijff was tot voor kort manager spelerszaken bij FC Utrecht, maar daar besloot hij te vertrekken. Naar verluidt heeft De Kruijff al gesprekken gevoerd in Breda. Ook Mario Captein zou in beeld zijn voor de functie. Bij degradant NAC Breda is Marinus Dijkhuizen sinds maandag de hoofdtrainer. (FOX Sports)

Dwight Yorke heeft nog wel een goede suggestie met betrekking tot de opvolging van Tim Sherwood bij Aston Villa. Hij schuift doodleuk zichzelf naar voren. “Mensen zullen dit vreemd vinden, maar ik loop al lang mee in de voetballerij en heb tien jaar voor die club gespeeld”, zegt de oud-spits, die tussen 1989 en 1998 in totaal 97 keer scoorde voor the Villans. (Sky Sports)

Antoine Griezmann zou het beste passen bij...

Meer nieuws

Van Hooijdonk en Perez worden het niet eens over positie Frimpong in Oranje
10
Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
5
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
5
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
18
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
54
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties