Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Groot talent via PSV en Old Trafford naar Parijs

Laatste update:

John Guidetti is na een uitstekende start ver teruggevallen bij Celtic. De aanvaller zit de laatste weken op de bank en wordt inmiddels ook niet meer gesteund door de fans, die van mening zijn dat de Zweed zich niet flexibel opstelt tijdens de onderhandelingen. Celtic wil Guidetti kopen, maar de contractspeler van Manchester City heeft nog altijd niet laten weten of hij ook graag langer in Schotland wil blijven. (Diverse Schotse media)

Paris Saint-Germain is voornemens Manchester United te beroven van een voormalig PSV’er. De Engelse topclub plukte de negentienjarige Andreas Pereira in 2011 weg uit Eindhoven, maar dreigt nu zelf ook afscheid te moeten nemen van de Belgische Braziliaan. PSG voorspelt de getalenteerde middenvelder een grote toekomst en hoopt de in Duffel geboren Braziliaans jeugdinternational over te kunnen nemen. (Daily Mail)

AS Roma wil Luiz Adriano hebben, maar het zit er dik in dat de aanvaller langer in Oekraïne blijft. Shakhtar Donetsk is met de 27-jarige Braziliaan in gesprek over een nieuw contract, want de huidige verbintenis van de Braziliaan loopt aan het einde van het huidige kalenderjaar af. “Hij wil in Oekraïne blijven en gaat onze aanbieding nu bekijken”, reageert algemeen directeur Sergei Palkin. Adriano speelt al bijna acht jaar voor Shakhtar. (Football)

Demarai Gray heeft snel naam gemaakt in de Engelse voetbalwereld. De achttienjarige linksbuiten doet het dit seizoen uitstekend bij Birmingham City en staat in de belangstelling van Liverpool, Newcastle United, Sunderland, Tottenham Hotspur en het Oostenrijkse Red Bull Salzburg. The Reds schijnen een eerste optie te hebben op de Jamaicaanse Engelsman. Gray scoorde dit seizoen al vier keer. (Goal)

Andreas Pereira kan beter nog even bij Manchester United blijven

Meer nieuws

De beoogde opvolger van Slot bij Feyenoord die al drie keer kampioen werd
0
'Feyenoord, Ajax en AZ niet verheugd met Frank Paauw als bondsvoorzitter KNVB'
1
Giovanni van Bronckhorst in gesprek over terugkeer als hoofdtrainer
2
Heroïsche avond eindigt rampzalig voor Fortuna Düsseldorf na eerdere 0-3 zege
11
'Of ik deze zomer bij Feyenoord blijf? Dat weet je nooit, hè. Dat is voetbal'
3
Cristiano Ronaldo heeft aan twee doelpunten genoeg om evenveel records te breken
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties