Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Grote clubs troeven Ajax om middenvelder af

Laatste update:

Robbie Fowler is de volgende Liverpool-icoon die vindt dat Raheem Sterling zijn contract op Anfield gewoon moet verlengen. "Het is onzin om te zeggen dat hij naar een andere club moet gaan om prijzen te winnen", zegt Fowler. "Het is duidelijk dat Raheem op de voor hem best mogelijke plaats is. Onder Brendan Rodgers kan hij nog veel stappen maken in zijn ontwikkeling." Sterling praat pas aan het einde van het seizoen weer met Liverpool. (Daily Mirror)

Julian Weigl is aan zijn laatste maanden bezig als speler van 1860 München. De negentienjarige middenvelder maakt een goed seizoen door in de 2. Bundesliga en staat in de belangstelling van onder meer Juventus, Borussia Dortmund en Tottenham Hotspur. In zijn contract zou een gelimiteerde afkoopsom van drieënhalf miljoen euro staan. Weigl werd in augustus nog in verband gebracht met Ajax en FC Twente. (BILD)

Juventus maakt serieus werk van de komst van Marcel Schmelzer. De Italianen hebben inmiddels contact opgenomen met de zaakwaarnemer van de vleugelverdediger, om eens te informeren of Schmelzer open zou staan voor een transfer. Dat blijkt het geval te zijn en Juve is nu bereid om zeven miljoen euro te betalen aan Borussia Dortmund. De 27-jarige Schmelzer speelt al zijn gehele loopbaan voor die club. (Tuttosport)

Gonzalo Higuaín wil vertrekken bij Napoli, wanneer de ploeg zich voor volgend seizoen niet kwalificeert voor de Champions League. Dit bericht heeft de technische leiding van Paris Saint-Germain aan het denken gezet: de Fransen overwegen om el Pipita in de zomer naar het Parc des Princes te halen. Edinson Cavani zal waarschijnlijk vertrekken bij PSG en Zlatan Ibrahimovic wordt al een jaartje ouder. (Telefoot)

Julian Weigl kan het beste nog even in Duitsland blijven voetballen

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties