Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Grote schoonmaak in Engeland voor Guardiola

Laatste update:

Thiago Messi, de zoon van, is nog geen maand oud en nu al is hij het onderwerp van enkele opmerkelijke spelletjes. Een voornaam Brits wedkantoor heeft namelijk weddenschappen uitgeschreven met betrekking tot de toekomst van de pasgeboren baby. Mocht hij namelijk het eerste van Barcelona halen, dan krijg je voor iedere nu ingelegde euro 33 keer de inzet terug. Het bereiken van de Argentijnse nationale ploeg staat op 1 tegen 25 gequoteerd. (Diverse Britse media)

Txiki Begiristain moet de komende maanden de spelersgroep van Manchester City gaan opruimen. De nieuw aangestelde technisch directeur van de Engelsen heeft de opdracht gekregen een grote schoonmaak te houden, want de loonlijst is veel te lang en bovendien wil City met een fraaie groep naar Josep Guardiola toe stappen. En wie weet nu beter wat Pep wil dan Begiristain?. (Sport)

De Allianz Arena wordt niet de nieuwe thuisbasis van Wesley Sneijder. Vanwege zijn problemen bij Internazionale werd de spelmaker in verband gebracht met Bayern München, maar volgens Jupp Heynckes zijn die berichten nergens op gebaseerd. “Wahnsinn. Als wij alle spelers zouden kopen met wie we in verband worden gebracht, dan zouden we zelfs Wolfsburg overtreffen”, grapte de coach van de Duitse recordkampioen. (TZ)

Mocht het AC Milan, tegen alle verwachtingen in, lukken om Neymar binnen te halen, dan beschikt de club over de grootste jonge aanvallende talenten ter wereld. Vice-voorzitter Adriano Galliani is namelijk al van mening dat de club met Stephan El Shaarawy een van de twee beste spelers van twintig jaar onder contract heeft staan. “Ik heb dus niet gezegd dat we Neymar willen hebben. Alleen dat hij samen met Stephan de beste is”, verduidelijkte hij. (Corriere dello Sport)

Fernando Llorente blijft bij zijn standpunt: de spits wil Athletic Bilbao na dit seizoen verlaten. In een poging hem te dwingen bij te tekenen, liet coach Marcelo Bielsa hem het eerste gedeelte van dit seizoen steevast buiten de ploeg. Die tactiek blijkt niet succesvol te zijn geweest, want de international wil nog altijd weg. Komende zomer loopt zijn contract af en is hij dus gratis en voor niets in te lijven. (AS)

Juventus heeft nooit serieuze interesse getoond voor Modibo Diakité. De centrale verdediger komt dit seizoen niet in actie voor Lazio, omdat hij weigert bij te tekenen. In Italië wordt dan ook druk gespeculeerd over de volgende club van de Fransman, maar volgens zaakwaarnemer Ulisse Savini is een vertrek naar Turijn vrijwel uitgesloten. “Om eerlijk te zijn heb ik nooit iet van Juve gehoord. Genoa, Fiorentina, Terek Grozny en Bordeaux waren wel concreet”, verklapt hij. (TMW)

Adidas heeft Lionel Messi, Nike heeft Cristiano Ronaldo en Warrior wil het gaan doen met Luis Suárez. De Amerikaanse sportartikelenfabrikant wil de Europese markt veroveren en ziet in de spits van Liverpool een perfect boegbeeld om het merk onder de aandacht te brengen. Die keuze is niet zo vreemd: Warrior is sinds de start van het nieuwe seizoen ook al kledingleverancier van the Reds. Ook Vincent Kompany is in beeld. (Daily Mail)

Denk jij dat Josep Guardiola aan de slag gaat bij Manchester City?

Meer nieuws

Brands bevestigt belastingstelling van PSV: 'Het is een interessante speler'
0
Live meepraten in de Eredivisie: NEC - AZ
7
Live meepraten in de Eredivisie: PEC Zwolle - Heracles Almelo
0
Topscorer Lionel Messi leidt Inter Miami met twee goals en assist naar zege
4
Pak 3x je inzet als Uitblinker Saka scoort tijdens Tottenham Hotspur-Arsenal!
0
Kraay jr. reageert op overstap Slot: 'Ik begrijp hier niets van, lachwekkend!'
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties