Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola haalt derde Spanjaard naar Bayern

Laatste update:

Mohamed Sissoko staat op het punt een nieuw hoofdstuk aan zijn voetbalcarrière toe te voegen. De 28-jarige middenvelder, in het verleden actief bij Auxerre, Valencia, Liverpool, Juventus, Paris Saint-Germain en Fiorentina, is al enige tijd transfervrij. De international van Mali kan naar Turkije: de controleur staat in de belangstelling van de nummers zes en vier van de Süper Lig: Trabzonspor en Besiktas. (France Football)

Bayern München is al bezig met komend seizoen en Juan Bernat past in die plannen. De twintigjarige linksback van Valencia moet in eerste instantie als back-up gaan fungeren van David Alaba, die op dit moment onomstreden is in de Allianz Arena. Bernat wordt in eigen land ook nauwgezet gevolgd en staat ook op de uitgebreide scoutinglijstjes van clubs als Real Madrid en Barcelona. Bayern heeft Javi Martínez en Thiago Alcántara ook al rondlopen in München. (Super Deporte)

Giovanni Trapattoni is al 74 jaar oud, maar de momenteel werkloze oefenmeester is niet van plan achter de geraniums te zitten. Trapattoni, die onlangs vertrok als bondscoach van Ierland, is in gesprek met de voetbalbond van Paraguay. Dat land doet het na het vertrek van Gerardo Pelusso met Carlos Gamarra als interim-bondscoach, maar men wil zo snel mogelijk iemand met een vast dienstverband aanstellen. (Diverse Italiaanse media)

Maxime Gonalons zet over enkele dagen zijn handtekening bij Napoli. Olympique Lyon wil twaalf miljoen euro hebben voor de middenvelder en het is al enige tijd bekend dat Napoli dat bedrag wel wil betalen. De persoonlijke eisen van Gonalons leken roet in het eten te kunnen gooien, maar beide partijen naderen een overeenkomst. Arsenal, dat ook interesse heeft, vist achter het net. (RAI)

Bayern München heeft de sterkste selectie ter wereld

Meer nieuws

Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist om deze reden apart naar CL-kraker in Parijs
3
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
11
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
11
Ajax shopt bij Sparta en haalt jongere broer van Jorrel Hato naar Amsterdam
42
Genadeloze Carragher adviseert speler van Man United te stoppen met topvoetbal
44

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties