Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola krijgt delegatie uit Engeland over de vloer

Laatste update:

Ben Sahar heeft een aflopend contract bij Willem II en hoopt dat zijn werkgever gebruik maakt van de optie om de samenwerking met een jaar te verlengen. "Ik heb het enorm naar mijn zin hier en zou het liefst bij Willem II blijven, mede door de ontwikkeling die we dit seizoen doormaken. Maar of ik langer mag blijven, beslist uiteindelijk de clubleiding", aldus Sahar, die zaterdag twee keer scoorde tegen FC Dordrecht. (Algemeen Dagblad)

Josep Guardiola krijgt binnenkort bezoek van Txiki Begiristain en Ferran Soriano. Nu is er niets mis met het ontvangen van vrienden, saillant is wel dat de twee de beleidsbepalers bij Manchester City zijn. Omdat de positie van Manuel Pellegrini ook nog eens onder druk staat is het rekensommetje al gemaakt door de Engelse media. Guardiola moet na het seizoen naar Manchester City komen. (Daily Express)

Carlo Ancelotti zou de nationale ploeg van Italië graag willen leiden op het WK van 2018. “Italië haalt om de twaalf jaar de finale van een WK: in 1970, 1982, 1994 en 2006”, weet de coach. “Ik zou het graag willen doen, maar ik vermoed dat Antonio Conte dan nog de bondscoach is”, aldus de 55-jarige Ancelotti, die momenteel nog de eindverantwoordelijke is bij Real Madrid. (Sky)

Marco Sportiello kan niets met de geruchten over een mogelijke transfer. De 22-jarige doelman zou namelijk belangstelling genieten van clubs als Liverpool, Internazionale en AC Milan. “Of ik naar Liverpool ga? Ga weg! Het is al een hele prestatie dat ik in de basis sta bij mijn huidige club.” Sportiello komt uit de jeugdopleiding van Atalanta en staat nog tot de zomer van 2017 onder contract in Bergamo. (La Gazzetta dello Sport)

Wat gaat Josep Guardiola doen?

Meer nieuws

PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
8
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
10
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
21
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
229
Matthijs de Ligt ontbreekt in basisopstelling Bayern; wel plaats voor Mazraoui
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties