Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Guardiola laat PSG en Barcelona naast doelwit grijpen

Laatste update:

De strijd om Borussia Dortmund-aanvaller Ousmane Dembélé is losgebarsten. Na Barcelona heeft nu ook Paris Saint-Germain zich gemeld bij de zaakwaarnemer van de Fransman. (L’Équipe)

PSG en Barcelona lijken allebei naast de komst van Dembélé te grijpen. Manchester City heeft de beste kaarten voor de komst van de aanvaller, die al een bezoek bracht aan Manchester en een maandagavond Josep Guardiola ontmoette tijdens een etentje. (le10sport)

Barcelona zal Gerard Deulofeu op korte termijn presenteren. De Spaanse grootmacht neemt de buitenspeler voor twaalf miljoen euro over. (Diverse Spaanse media)

In de zoektocht naar een aanvallende versterking is Antonio Conte uitgekomen in Sevilla. De manager van Chelsea wil Vitolo naar Stamford Bridge halen. (Diverse Engelse media)

Olympique Lyon zal zich deze zomer niet versterken met Arsenal-spits Olivier Giroud. Dat heeft voorzitter Jean-Michel Aulas bevestigd tijdens de presentatie van Bertrand Traoré. (Diverse Franse media)

Meer nieuws

Troyes zet vier spelers op non-actief na bizar vuurwerkincident met eigen fans
2
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
4
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
11
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties